OVAKO IZGLEDA TAMARA DRAGIČEVIĆ SAMO PAR DANA NAKON POROĐAJA: Glumica pokazala figuru, svi su u šoku!


IZVOR: Republika/O. B. - 18.07.2024 | 23:00


Tamara Dragičević pokazala figuru samo nekoliko dana nakon izlaska iz porodilišta.

Foto: instagram.com
OVAKO IZGLEDA TAMARA DRAGIČEVIĆ SAMO PAR DANA NAKON POROĐAJA: Glumica pokazala figuru, svi su u šoku!

Glumica Tamara Dragičević i njen suprug, kolega Petar Benčina, doživljavaju prave trenutke sreće pošto su nedavno postali roditelji po treći put. Njihov sin Boris rođen je 6. jula, a oboje su oduševljeni novim članom porodice.

Uoči porođaja, Petar je istakao hrabrost svoje supruge i divio se tome kako je hrabro iznela celu trudnoću. Uz to, pohvalio je njen izgled i istakao kako je izgledala sjajno i nakon porođaja.

Foto: Instagram.com

Tamara Dragičević nakon porođaja

 


Nakon što je donela sina na svet, Tamara se brzo vratila u formu, o čemu svedoči i fotografija koju je objavila na Instagramu. Bez šminke, u potpuno prirodnom izdanju, Tamara blista od sreće i zadovoljstva, a njen izgled je oduševio mnoge pratioce na društvenim mrežama.

Glumica izgleda lepše nego ikada, a mnogi komentari na društvenim mrežama potvrđuju da je očigledno zadovoljstvo koje oseća doprinelo njenom blistavom izgledu.

Ovo je divna vest za ovaj poznati glumački par, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalje vesti o njihovom životu sa malim Borisom. POGLEDAJ GALERIJU

 

Podsećamo, glumica Tamara Dragičević, koja je 6. jula donela na svet dečaka Borisa, a u porodilište je otišla po povratku iz noćnog provoda, otkrio je njen suprug, glumac Petar Benčina.

Tamara je svojevremeno govorila o roditeljstvu i istakla da Petar i ona ravnopravno učestvuju u vaspitavanju dece.

- Kad čujem pitanje: "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: "Bože, kako pomaže?", ne pomaže on meni, to su i njegova deca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu". Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas" - rekla je Tamara tada za medije.

BONUS VIDEO: