SLIKA IZ DOMA TAMARE DRAGIČEVIĆ VREDI CELO BOGATSTVO! Ovaj prizor nakon porođaja će istopiti NAJTVRĐA SRCA! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.07.2024 | 16:00


Supruga glumca Petra Benčine pokazala njihovo najveće blago!

Foto: Instagram.com
SLIKA IZ DOMA TAMARE DRAGIČEVIĆ VREDI CELO BOGATSTVO! Ovaj prizor nakon porođaja će istopiti NAJTVRĐA SRCA! (FOTO)

Glumica Tamara Dragičević nedavno se porodila i na svet donela svoje treće dete, sina kome su ona i surpug Petar Benčina dali ime Boris. 

Čim je stigla kući, ona je oko sebe okupila svoje troje dece i slikala se sa ćerkom Stašom i sinovima, Lazarom i Borisom, te fotku objavila na svom Instagram profilu uz sledeći opis:

- Krajnje je vreme bilo za jedan selfi!

Iače, Tamara i njen suprug Petar uživaju u roditeljstvu, a uoči samog porođaja glumac je pohvalio kako je njegova žena hrabro iznela celu trudnoću i da je maltene iz grada otišla da se porodi. Tamara je i odmah posle porođaja objavila fotografiju na kojoj je bez šminke, u potpuno prirodnom izdanju, a njen izgled je oduševio mnoge na društvenim mrežama.

Foto: printskrin instagram

Prvi selfi Tamare Dragičević sa svoje troje dece

Većina je primetila kako glumica izgleda lepše nego ikada i kako se brzo vratila u formu. 

Tamara vidno blista od sreće, pa je očigledno zadovoljstvo koje oseća doprinelo i njenom blistavom izgledu.

Pošto su poznati roditelji aktivni na društvenim mrežamal, javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalje vesti o njihovom životu sa malim Borisom i njegovim bratom i sestrom. 

Podsećamo, glumica, koja je 6. jula donela na svet treće dete, a u porodilište otišla po povratku iz noćnog provoda, svojevremeno je govorila o roditeljstvu i istakla da Petar i ona ravnopravno učestvuju u vaspitavanju dece.

BONUS VIDEO: