SKINULA SE ĆERKA SAŠKE KARAN I POKAZALA TELO U MINI BIKINIJU: Pevačicina naslednica u VRELIM POZAMA, ovakvu je nikada niste videli!


IZVOR: Republika/O. B. - 20.07.2024 | 18:00


Saška Karan objavila je fotografije sa porodičnog letovanja.

Foto: Printskrin/RTV PINK
SKINULA SE ĆERKA SAŠKE KARAN I POKAZALA TELO U MINI BIKINIJU: Pevačicina naslednica u VRELIM POZAMA, ovakvu je nikada niste videli!

Poznata pevačica Saška Karan nedavno je objavila seriju porodičnih fotografija sa letovanja na svom Instagram profilu. Na slikama možemo videti Sašku, njenog supruga Aleksandra i njihovu ćerku kako uživaju na plaži i istražuju lokalne znamenitosti. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju njenih pratioca jeste fotografija Saškine ćerke, koja je pozirala u izazovnom kupaćem kostimu.

Saška Karan je odlučila da provede vreme sa porodicom na prelepom letovanju, daleko od svakodnevnog stresa i obaveza. Na fotografijama se može primetiti opuštena atmosfera i osmesi na licima cele porodice, što je naišlo na pozitivne reakcije njenih fanova.

 

 


Jedna od fotografija koju je Saška podelila sa svojim pratiocima prikazuje njenu ćerku u mini kupaćem kostimu. Mnogi su primetili da je Saškina ćerka pokazala izuzetnu figuru i samouvereno pozirala pred objektivom kamere. Ova fotografija je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su pohvalili mladu devojku za samopouzdanje i lepotu.

Uz ovu seriju fotografija, Saška je dobila brojne pozitivne komentare i reakcije od svojih pratioca. Mnogi su pohvalili pevačicu i njenog supruga na lepoj porodičnoj atmosferi, dok su istovremeno izrazili divljenje prema Saškinoj ćerki. Podrška i ljubav koju je Saška dobila od svojih fanova dodatno su naglasili lepotu ovog porodičnog letovanja.

Saška Karan je još jednom pokazala koliko ceni porodične trenutke i koliko joj je važno da vreme provodi sa svojim najbližima. Njena otvorenost i iskrenost na društvenim mrežama su naišle na veliku podršku, a porodične fotografije sa letovanja su razgalile srca njenih mnogobrojnih fanova.

 

 

BONUS VIDEO: