MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ POSLE RAZVODA NIŽE SRCEPARAJUĆE PORUKE: Poslao TRI SRCA ovoj osobi, a evo kakav je na to odgovor folk zvezde!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 21.07.2024 | 13:00


Tonija Bijelića niko ne prepoznaje nakon što se razišao sa poznatom pevačicom.

Foto: M.M./ATAImages, Mario Poje
MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ POSLE RAZVODA NIŽE SRCEPARAJUĆE PORUKE: Poslao TRI SRCA ovoj osobi, a evo kakav je na to odgovor folk zvezde!

Nakon estradnog razvoda koji niko nije očekivao kada je folk zvezda Dragana Mirković izašla u javnost sa saopštenjnem da se definitivno razilazi sa suprugom Tonijem Bijelićem, on se gotovo svakodnevno oglašava na svom Instagram profilu.

Njegovo poslednje obraćanje izdvojilo se po posebnoj emotivnosti, a na fotografiji mora, koju je objavio, označio je svog brata i dodao stihove koji su mnoge naveli da pomisle da se oni direktno odnose na život bivšeg supruga proslavljene pevačice:

- Nadam se, nadam se, a i srce veruje da mi dolaze bolje godine.

Foto: printskrin instagram

Toni Bijelić okačio srceparajuću objavu u Instagram priču

Međutim, jedna od njegovih ranijih objava nije bila toliko dirljiva i srceparajuća već je ukazivala na ozbiljnu opasnost.

Naime, uznemirujući snimak koji je Toni objavio na društvenim mrežama prikazuje ga kako vozi svoj automobil auto-putem, snimajući vožnju brzinom od gotovo 260 km/h.

Uz video snimak, napisao je:

- Nemam ideju gde idem!

Ova neprilagođena brzina vožnje izazvala je zabrinutost kod mnogih, a samim tim i pokrenula raspravu o odgovornom ponašanju u saobraćaju.

Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će Toni nastaviti sa ovakvim iznenađujućim objavama na društvenim mrežama.

S druge strane, folk zvezda uglavnom deli objave sa njihovim naslednicima Markom i Manuelom, te sa svojih nastupa, ističući kako niže rekorde gde god se pojavi, nastojeći da prikaže da se njen život nastavlja u vedrom duhu i posle ljubavnog brodoloma koji je doživela.

BONUS VIDEO: