NATAŠA BEKVALAC SE IZOBLIČILA ZBOG SILIKONA! Operacija ju je unakazila, sada ne liči na sebe!


IZVOR: Republika/M. I. - 21.07.2024 | 18:00


Pevačica priznaje da se kaje zbog silikona.

Foto: ATA Images
NATAŠA BEKVALAC SE IZOBLIČILA ZBOG SILIKONA! Operacija ju je unakazila, sada ne liči na sebe!

Nataša Bekvalac, jedna od najlepših i najzgodnijih pevačica naše estrade, nedavno je izjavila da se kaje što je stavila silikone. U opuštenom razgovoru za emisiju "Ekskluzivno", Nataša je otvorila dušu i priznala da smatra da zbog silikona ne liči ni na šta. Ova iskrena izjava je izazvala pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da se retko koji javni ličnost tako otvoreno obraća o osetljivim temama poput estetskih operacija.

Godinama unazad, Nataša Bekvalac otvara letnju sezonu u Crnoj Gori, ali za razliku od njenih koleginica, nikada je nismo videli na jahti. Pevačica je izjavila da je davno prevazišla jahte i da se nikada nije slikala na njima, izražavajući svoje neslaganje sa trendom pevačica koje to često čine. Ova neobična odluka privukla je pažnju javnosti i dodatno naglasila Natašinu autentičnost i stav prema javnom eksponiranju.

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac

 

- Davno sam prevazišla jahte. Nikad se nisam slikala na njima, ne znam što pevačice to rade - rekla je Nataša za emisiju "Ekskluzivno".

Nedavno je izjavila da se pokajala što je stavila silikone, a zatim je otkrila zbog čega.

- Pa, zbog silikona. Mislim da ne ličim ni na šta - rekla je pevačica kroz smeh.

Nataša Bekvalac je takođe otvorila dušu o svojoj ulozi samohrane majke, ističući da je to za nju najvažnija uloga. Izrazila je svoju posvećenost i poslu kojim se bavi već 20 godina, ističući da su to dve stvari koje je ispunjavaju i obuzimaju.

BONUS VIDEO: