BRESKVICI OTKAZALE SVE KOČNICE, VIŠE NEMA NIKAKVU MERU! Pevačica odustala od narodne nošnje, pa otišla u EKSTREM! (FOTO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 21.07.2024 | 23:30


Fanovi je više ne prepoznaju.

Foto: Instagram.com
BRESKVICI OTKAZALE SVE KOČNICE, VIŠE NEMA NIKAKVU MERU! Pevačica odustala od narodne nošnje, pa otišla u EKSTREM! (FOTO)

Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom svojih fotografija u kupaćem kostimu. Pevačica, koju smo navikli da viđamo u raznim izdanjima i odevnim kombinacijama, odlučila je da obraduje svoje fanove objavom slika u dvodelnom plavo-belom bikiniju. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da Breskvica na fotografijama nije nosila šminku, ističući svoj prirodni izgled koji je oduševio mnoge. Ova promena u Breskvicinom stilu fotografisanja izazvala je brojne komentare i reakcije njenih fanova.

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Ignjatović Breksvica

 

Nakon raskida veze sa Mihajlom Veruovićem Vojažem, Breskvica je uplovila u novu vezu sa Nikola Stanisavljevićem, koji je od nje stariji osam godina i zaposlen u policiji. Iako je javnost znatiželjna da sazna više o Breskvicinom novom partneru, on se odlučio za privatnost i izbegava medijsku eksponiranost. Breskvica je istakla da poštuje partnerovu želju za privatnošću, te da njih dvoje, i pored toga, provode mnogo vremena zajedno. Ova zagonetnost oko Breskvicinog emotivnog života samo je dodatno povećala interesovanje javnosti za njen ljubavni život.

U jednom intervjuu, Breskvica je istakla da njen partner nije osoba koja želi da se eksponira u javnosti i da ona poštuje tu odluku. Naglasila je da, i pored toga, njih dvoje provode mnogo vremena zajedno te da se ne odvajaju. Otkrila je da je njihov odnos pun razumevanja i poštovanja, te da nema nikakvih problema među njima zbog partnerove želje za privatnošću.

BONUS VIDEO: