DESINGERICA I NJEGOVI FANOVI OSUĐENI: Pili njegovu PLJUVAČKU, snimak zaprepastio region! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 22.07.2024 | 19:30


"Sramota što kupe plodove dotičnog", izjavio je poznati pevač!

Foto: Instagram.com
DESINGERICA I NJEGOVI FANOVI OSUĐENI: Pili njegovu PLJUVAČKU, snimak zaprepastio region! (FOTO)

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, već duže vreme šokira region performansima na svojim nastupima. Tako je nedavno pravio "gibanicu" na glavi jednog fana u Crnoj Gori, gde mu je stavljao testo, a potom i rendao sir. Ali, to nije sve. Na istom nastupu, Desingerica je pljuvao fanovima u usta. Šok-snimak na kom jedna devojka otvara usta kako bi pokupila njegovu pljuvaku zaprepastio je region, ali i našeg pevača.

Foto: Instagram.com printscreen

Sloba osudio Desingericu i njegove fanove

Naime, Sloba Vasić, koji se proslavio učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", podelio je ovaj snimak na svom Instagram profilu i osudio Desingericinu publiku.

- Alal vera. Muzika današnjice. Sramota me za ove dole što kuše plovode iz usta dotičnog - napisao je Sloba preko objave.

Foto: Instagram.com

Objava Slobe Vasića

Inače, Desingerica je nedavno kolabirao nakon jednog od nastupa. Naime, Despić je putem Instagram storija podelio fotografije iz bolničkog kreveta, na infuziji i priključen na EKG, što je izazvalo lavinu komentara i spekulacija o njegovom zdravstvenom stanju.

Kako bi razjasnio situaciju, reper se oglasio, te otkrio da se i dalje oporavlja nakon što se srušio na putu za sledeći nastup.

- Onako, ne baš najbolje. Ne znam šta se desilo... Krenuo sam iz Crne Gore na nastup u Požarevac i na pola puta sam izašao i samo se srušio. Pao mi je pritisak, gornji mi je bio 80, prebledeo sam, oznojio sam se... Ne znam šta mi je bilo - ispričao je on, preneo je "Informer".

Foto: instagram.com/dragomirdespic_design

Desingerica završio u bolnici

BONUS VIDEO: