NIKOLINA PIŠEK SE SUOČAVA SA SVOJIM NAJVEĆIM STRAHOVIMA! Njene reči će vas naježiti, najgore tek sledi!


IZVOR: Republika/M. I. - 23.07.2024 | 15:20


Nikolina Pišek uznemirila javnost najnovijom objavom!

Foto: Instagram.com
NIKOLINA PIŠEK SE SUOČAVA SA SVOJIM NAJVEĆIM STRAHOVIMA! Njene reči će vas naježiti, najgore tek sledi!

Nakon perioda punog izazova, voditeljka Nikolina Pišek odlučila je da se posveti sebi i svojoj dobrobiti. Nakon gubitka supruga i sukoba sa bivšim svekrom, Nikolina se fokusirala na svoj um i telo, trudeći se da ne dozvoli negativnim trenucima da je obuzmu.

Međutim, kako ima dosta vremena za razmišljanje, Nikolina je sa brojnim pratiocima na Instagramu podelila svoje misli i izazvala burne reakcije:

Foto: Instagram printscreen

Nikolina Pišek

 

- Donela sam neke nove i hitne odluke. Životne. I verovatno ce promeniti moju stvarnost na milon neočekivanih načina. Nadam se dobrih. Ovo leto će mi biti jedno od najradnijih i najtežih ikada, sa promenama koje će odrediti moj dalji životni put. Otkrivaću vam stvari malo po malo, kako uhvatim ritam i koliko se budem osećala ugodno. Ne toliko zbog mene (iako i to deluje psihoterapeutski - suočiti se sa svojim strahovima i o njima progovoriti javno). Nego zbog svih onih koji prolaze kroz slične borbe, ili mnogo, mnogo teže sami i u tišini - pisala je Nikolina i dodala:

- Istina nije uvek ono što nam se čini. A govor o njoj deluje oslobađajuće. Kao da izgovorene stvari postaju lakše i manje važne. Trivijalne. I zato cu ovo leto, između dosta gustih obaveza, loviti samo ovakve trenutke. Bez ičega. Ogoljene do kože. Samo more, stena, dragi ljudi i onda beg u realnost. I nadam se da ću opet sve uspeti izdržati.

 

 

BONUS VIDEO: