DRAGANA MIRKOVIĆ POSLE RAZVODA VEĆ NEKOME POKLONILA I DUŠU I SRCE: Niko nije verovao da će tako brzo PREBOLETI SVE i NASTAVITI DALJE!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 25.07.2024 | 21:30


Folk zvezda je oduvek bila veoma humana, pa od toga ne odustaje ni na turneji posle razvoda od Tonija Bijelića.

Foto: ST/Dragan Kadić, e-Časlav Vukojičić
DRAGANA MIRKOVIĆ POSLE RAZVODA VEĆ NEKOME POKLONILA I DUŠU I SRCE: Niko nije verovao da će tako brzo PREBOLETI SVE i NASTAVITI DALJE!

Poznata regionalna muzička zvezda Dragana Mirković, koja trenutno obilazi prostore nekadašnje Jugoslavije u okviru svoje spektakularne turneje "Do poslednjeg daha", nije samo muzički talentovana, već pokazuje i veliko srce.

Iako je na privatnom planu, nedavno doživela brodolom, kada je saopštila da se razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, mnogi su mislili da će to promeniti i njen odnos prema publici i humanitarnom radu, jer emotivni lomovi znaju dugo da drže u stanju tuge i potištenosti. Međutim, to se u Draganinom slučaju nije desilo. Naprotiv, ona je postala još otvorenija i svoju dušu i srce još nesebičnije poklanja svojoj publici, te se i još više posvetila humanitarnom radu, po kome je oduvek i bila poznata.

I uoči svog koncerta u Banjaluci, koji je izazvao ogromno interesovanje i potražnju za kartama, Dragana je odlučila da pokaže svoju humanu stranu na vrlo poseban način.

Foto: Mario Poje

Dragana Mirković hara regionom sa svojom turnejom "Do poslednjeg daha"

U znak podrške i solidarnosti, Dragana Mirković je donirala impresivnih 20.000 KM JU Centar “Zaštiti me” iz Banjaluke. Ova organizacija se bavi pružanjem pomoći i podrške osobama u potrebi, a Dragana je ovom gestu pokazala svoju posvećenost društvenim pitanjima i želju da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ova velikodušna donacija će omogućiti Centru “Zaštiti me” da unapredi svoje usluge i obezbedi kvalitetniju pomoć korisnicima. Dragana Mirković je još jednom pokazala svoju veliku humanost i spremnost da doprinese zajednici na najlepši mogući način.

Inače, u subotu, 27. jula, Banjaluka će biti domaćin nezaboravne letnje noći na Kastelu, jer upravo tog dana regionalna muzička ikona Dragana Mirković stiže u ovaj grad sa svojom spektakularnom turnejom “Do poslednjeg daha”. Ovaj događaj već izaziva ogromno interesovanje i potražnju za kartama, a za pevačicin koncert se traži karta više.

Poznata po pesmama koje su obeležile generacije i glasu koji odjekuje širom Balkana, Dragana Mirković ne prestaje da oduševljava svoje fanove svojim izuzetnim muzičkim talentom i velikodušnošću.

Foto: Mario Poje

Dragana Mirković je velika humanitarka

Koncert u Banjaluci obećava da će biti jedno od najposebnijih muzičkih iskustava u regionu. Velika folk zveuda je tokom četiri decenije svoje karijere ostala omiljena pevačica mnogih generacija, a njena posvećenost publici i humanitarni rad dodatno je čine voljenom među fanovima.

Podsetimo, Mirkovićeva je jedna od najpoznatijih i najvoljenijih muzičkih zvezda na prostoru bivše Jugoslavije. Sa bogatom karijerom koja traje već četiri decenije, ona je uspela da osvoji srca publike svojim neodoljivim glasom i harizmom. Njene pesme su postale evergrin hitovi, a njeni koncerti nezaboravni doživljaji za sve koji ih posete.

Osim svoje muzičke karijere, Dragana Mirković je poznata i po svom humanitarnom radu i spremnosti da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Njena donacija Centru “Zaštiti me” iz Banjaluke samo je jedan u nizu gestova koji pokazuju njenu velikodušnost i posvećenost pomoći drugima.

Dragana Mirković je više od muzičke zvezde - ona je simbol dobrote i velikog srca, čime inspiriše mnoge ljude širom regiona.

Njen koncert u Banjaluci će biti prilika da se obožavaoci ponovo susretnu sa njenim nezaboravnim glasom i energijom koja osvaja srca publike.

BONUS VIDEO: