ANA NIKOLIĆ SE SROZALA DO DNA: Dok ona s novim dečkom CIRKA na parkingu ispred zgrade, evo sa kim se Rasta provodi na JAHTI (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 27.07.2024 | 15:00


Pevačica objavila skandalozan video, a njen bivši suprug raznežio pratioce slikama sa odmora na moru.

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen TV GRAND, TV PINK PRINTSCREEN
ANA NIKOLIĆ SE SROZALA DO DNA: Dok ona s novim dečkom CIRKA na parkingu ispred zgrade, evo sa kim se Rasta provodi na JAHTI (FOTO)

Poznata pevačica Ana Nikolić ni otkako se skrasila pored novog dečka Gorana Ratkovića Raleta, ne odustaje od svojih starih navika i ne prestaje da šokira javnost. 

Naime, Nikolićka se snimala sa kompozitorom sa kojim je u vezi ispred zgrade u kojoj on živi kako joj donosi bocu omiljenog penušavog pića, sipa joj u čašu, a ona nazdravlja i nastavlja da cirka.  POGLEDAJ GALERIJU

Pevačica je video objavila na društvenoj mreži, a dok ispija vino, čuje se i kako se grohotom smeje i pravi grimasi dok se snima kamerom telefona. 

- Zamislite kad sam ja zaboravila piće! Pošla u grad tako. Rale je pozvan da mi donese moj prosekić! Ček, je l' to Guči? Haha, ispred tvoje zgrade - govori Ana dok se smeja, a Rale joj odgovara:  

Na parkingu! 

Ana zatim nastavlja u istom raspoloženju: 

- Sa mnom nešto nije u redu, vračaju mi nešto, čim sam zaboravila piće. 

Foto: printskrin instagram

Stefan Đurić Rasta uživa sa ćerkicom na jahti

Za to vreme, Anin bivši suprug Stefan Đurić Rasta, koji ovog leta naporno radi, u pauzama se trudi da slobodno vreme provodi sa njihovom ćerkicom Tarom.

On je sada podelio na svom Instagram nalogu kako se devojčica sunča na jahti kojom Rasta upravlja. U jednom trenutku, dopustio je da i Tara preuzme kormilo, a po svemu sudeći oboje maksimalno uživaju u svojim aktivnostima na moru.

- Ajde, kapetane - dobacivao je Rasta ćerkici, koja nije skidala osmeh sa lica. Oni su potom uskočili u vodu gde su plivali, ronili i prskali se.

BONUS VIDEO: