DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA U SEDMOJ DECENIJI?! Lidija Vukićević u kupaćem žari i pali, zbog OVOGA nosi STATUS ŽENE KOJA NE STARI!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 28.07.2024 | 20:30


Čini se da poznatoj glumici ni vreme, ni porođaji ni brige ne mogu da utiču na lepotu!

Foto: Instagram/vukiceviclidija
DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA U SEDMOJ DECENIJI?! Lidija Vukićević u kupaćem žari i pali, zbog OVOGA nosi STATUS ŽENE KOJA NE STARI!

Glumica Lidija Vukićević, koja ponosno nosi svoje 62 godine, oduvek je bila poznata kao jedna od najlepših u svetu glume, a njena lepota i dalje pleni, kako svedoče njeni postovi na društvenim mrežama. Iako je u sedmoj deceniji života, Lidija i dalje ima figuru koju bi mnoge mlađe koleginice pozavidele. Nedavno je oduševila svoje pratioce kada je podelila fotografiju u kupaćem kostimu.

Na slici, Lidija pozira pored bazena u jednodelnom kupaćem kostimu koji je isticao njen duboki dekolte i prorez ispod grudi. Komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali, a mnogi su bili oduševljeni njenom vitalnošću i samopouzdanjem.

 

Pored svoje karijere u glumi, Lidija Vukićević uvek ističe da je izuzetno ponosna na svoje sinove Davida i Andreja, koje je dobila u braku sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom. Ona često ističe da su njeni sinovi za nju najveće blago i da je porodična veza izuzetno važna za nju.

- Imaju porodičan kod, tradicionalni odnos i vole da kažu: "To je naše porodično okupljanje" - kazala je bila Lidija, pa istakla šta je šokiralo njenu drugaricu.

- Skoro je bila jedna prijateljica... Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: "Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu". Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme - dodala je nedavno.

Lidija Vukićević je primer žene koja uspešno balansira između karijere, majčinstva i ličnog života. Njeni postovi na društvenim mrežama ne samo da pokazuju njenu lepotu, već i njenu unutrašnju snagu i samopouzdanje. Kroz svoj rad i javni život, Lidija inspiriše mnoge žene da budu autentične, hrabre i da se ponose svojim godinama i postignućima.

Njen primer pokazuje da lepota dolazi iznutra, a da je samopouzdanje ključ za srećan i ispunjen život. Lidija Vukićević nastavlja da bude uzor mnogima, kako svojim izgledom, tako i svojim stavom i vrednostima koje promoviše u javnosti.