ANU NIKOLIĆ NAJMILIJI GLEDALI DOK SE UNIŠTAVA! Njeno stravično stanje će im zauvek ostati urezano u sećanju!


IZVOR: Republika/M. I. - 29.07.2024 | 21:00


Evo šta Ana Nikolić oseća zbog svog propalog braka sa Rastom.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
ANU NIKOLIĆ NAJMILIJI GLEDALI DOK SE UNIŠTAVA! Njeno stravično stanje će im zauvek ostati urezano u sećanju!

Pop zvezda Ana Nikolić nije uvek srećna kada je reč o njenom emotivnom životu. Nakon razvoda od Stefana Đurića Raste, Ana je započela vezu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Međutim, ona ne krije da je i dalje ranjena zbog ljubavi i često deli citate na društvenim mrežama koji otkrivaju njenu emotivnu bol.

Ana je nedavno izazvala pažnju svojih pratilaca objavom u kojoj je iznela svoje duboke emocije.

- Možda ti oprostim za sve što si mi uradio, ali za jedno ti neću oprostiti - to što su me moji najpreči gledali kako se kidam i uništavam sebe zbog tebe koji nisi spreman da budeš muškarac - stoji u objavi na profilu Ane Nikolić.

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Nikolić

Osim toga, Ana je podelila još jedan citat koji svedoči o njenim emotivnim previranjima. "Pitaju me kada je kraj... Kraj je onda kad nemaš potrebu da mu napišeš poruku - ni jednu. Ni lepu, ni sumanutu, ni uvredljivu, ni sumanutu, ni izvinjavajuću, ni histerično žensku, ni patetičnu... Nema potrebu ni da ga očaraš, a ni razočaraš. Tada je kraj", napisala je pevačica.

Ove emotivne objave Ana Nikolić je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pokazujući da i javne ličnosti imaju svoje trenutke ranjivosti i borbe sa ljubavnim problemima.

Podsetimo, Ana Nikolić se trenutno pomirila sa svojom majkom i oglasila iz rodnog Paraćina, a tu je i mala Tara. Osim toga, Ana je nedavno podelila staru porodičnu fotografiju na kojoj se prvi put pojavljuje njen otac, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

BONUS VIDEO: