SCENA KOJA RAZARA DUŠU! Prvi put izvedena pesma UŽIVO posvećena ŽRTVAMA MASAKRA u "Ribnikaru", snimak tera suze na oči! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 29.07.2024 | 20:00


Beogradski sindikat izveo prvi put premijerno pesmu ,,Anđeli žive doveka".

Foto: Republika
SCENA KOJA RAZARA DUŠU! Prvi put izvedena pesma UŽIVO posvećena ŽRTVAMA MASAKRA u "Ribnikaru", snimak tera suze na oči! (VIDEO)

Grupa Beogradski sindikat nastupala je na 63.Festivalu kulture mladih u Knjaževcu i tom prilikom prvi put izvela pesmu "Anđeli žive doveka" za tragično nastradalu decu u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar! Oni su naglasili da će numeru prvi put da zapevaju i zamolili organizatore da ugase svetlo na bini.

Publika iz Knjaževca je upalila telefone, a koliko je ovo bio emotivan trenutak za sve, možete pogledati u linku ispred vas. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Inače, BG sindikat je u intrervjuu pre koncerta otvoreno pričao sa medijima, a članovi benda komentarisali su oko čega se najčešće svađaju, a priznali su i koliku odgovornost imaju.

- Prošlo je vreme kada se čekalo na Sindikat godinama da izbaci pesmu. Ubrzali smo se i našli novi način rada, tako da će u narednih šest meseci sigurno biti nešto novo. Ono po čemu će Sindikat ostati upamćen jesu tekstovi, nama je to uvek bilo bitno - poručili su momci iz Beogradskog sindikata.

Podsetimo, Majka Andrije Čikića, Suzana Stanković Čikić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, otkriva kako je reagovala kada je prvi put čula pesmu koja je snimljena po kompoziciji njenog tragično ubijenog sina.

Foto: tiktok/printscreen/andrija_.23, Facebook

 

 

Pesmu sam čula pre nego što je izašla u javnost. Beogradski sindikat je bio veoma pažljiv prema nama roditeljima. Želeli su da mi damo dozvolu da ona izađe u javnost, i ja kada sam je prvi put čula, isplakala sam dušu. Tako nosi snažnu emociju i govori o našoj realnosti i ne umem rečima da prenesem. Sve što kažem neće biti tako snažno i realno. Pesma me zaista dirnula, kao i sve druge roditelje, i rekli smo da ona treba da se čuje - rekla je Suzana Stanković Čikić.

BONUS VIDEO: