NAŠA PEVAČICA SE UDALA ZA MOĆNIKA KOG SVI ZNAJU: Šok detalji iz njihovog BRAKA, nakon 8 dana se desilo OVO!


IZVOR: Republika/O. B. - 29.07.2024 | 23:30


Naša pevačica je imala buran život, po kom bi se mogao napisati roman.

Foto: ST/Dragan Kadić
NAŠA PEVAČICA SE UDALA ZA MOĆNIKA KOG SVI ZNAJU: Šok detalji iz njihovog BRAKA, nakon 8 dana se desilo OVO!

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, bila je velika muzička zvezda devedesetih godina. Njena popularnost bila je neosporna, a hitovi poput "Još te volim" i "Ti si sav moj bol" obeležili su tu eru domaće muzike. Međutim, nakon perioda uspeha, Ekstra Nena se povukla sa javne scene i posvetila profesorskoj karijeri.

Foto: printscreen

Ekstra Nena u emisiji

 


Iako je javnost bila upoznata sa njenim muzičkim uspesima, Ekstra Nena je vešto krila detalje iz svog privatnog života. Ipak, jedan događaj je izazvao veliku pažnju medija - njen brak sa dr. Miroljubom Jevtićem. Njihov brak je trajao manje od godinu dana, a sam čin venčanja je bio iznenađenje za mnoge, budući da su se venčali nakon svega osam dana poznanstva.

- Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste k'o latino serija." To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti - izjavila je tada Nena za „Ilustrovanu politiku“.

Nakon brzog venčanja, Ekstra Nena i Miroljub Jevtić su okončali svoj brak, a javnost je ostala uskraćena za detalje koji su doveli do razvoda. Nena je u javnim izjavama aludirala na to da pravi muškarac nema predrasude, dok je nagoveštavala da je razvod bio posledica nezadovoljstva i sumnji u odnosu.

Foto: Printskrin: RTS

Ekstra Nena peva pesmu

 


Iako je njen brak završen, Ekstra Nena nije dozvolila da joj to stane na put. Nastavila je da se posvećuje svojoj karijeri i izražava optimizam u pogledu budućnosti. Njena iskustva su je učinila svesnom važnosti pronalaženja pravog partnera, a njene javne izjave o ljubavi i braku privukle su pažnju medija i publike.

Snežana Berić, poznata kao Ekstra Nena, ostaje ličnost čiji su muzički uspesi obeležili jedno vreme, dok su njeni lični izazovi i iskustva dodatno obogatili njen životni put. Njena priča o braku i razvodu ostaje inspiracija i podsećanje na to da je ljubavna sreća ponekad nepredvidiva, ali da je važno ostati hrabar u suočavanju sa životnim izazovima.

BONUS VIDEO: