ŽELJKO SAMARDŽIĆ SE VRATIO NA OVO MESTO POSLE 24 GODINE! Napravio haos čim je došao, emocije ga preplavile! VIDEO


IZVOR: Republika/ D. L. - 30.07.2024 | 15:25


Iznenađenje večeri bio je trenutak kada mu se na sceni pridružila muzička diva – Kaliopi Bukle s kojom je zapevao njihovu zajedničku pesmu „Znam“.

Foto: Republika
ŽELJKO SAMARDŽIĆ SE VRATIO NA OVO MESTO POSLE 24 GODINE! Napravio haos čim je došao, emocije ga preplavile! VIDEO

Na prepunoj Kanli kuli, pred skoro 2000 posetilaca, koncert za pamćenje, po oceni publike, priredio je pevač Željko Samardžić, kako samo on to ume i u svom stilu! 

- Posle 24 godine ponovo sam u Herceg Novom, gradu za koji me vežu posebna sećanja i emocije, gradu u kojem sam jedno kratko vreme i živeo u Igalu - reči su kojima je započeo fantastičan koncert.

 

 

Stare i nove pesme, koje su sve do jedne hitovi, nizao je puna dva i po sata uz podršku publike koja je sa njim pevala – „Ja te volim više (9000 metara), „Bezobrazno zelene“, „Sve je moje tvoje“, „Da me nije“ i mnoge druge. Još jednom, Željko Samardžić je pokazao da stvara vanvremensku muziku koju vole i poštuju sve generacije.

Iznenađenje večeri bio je trenutak kada mu se na sceni pridružila muzička diva – Kaliopi Bukle s kojom je zapevao njihovu zajedničku pesmu „Znam“, a potom je ona publici poklonila još neki od svojih hitova poput „Rođeni (Bato)“ i „Kofer ljubavi“.

Foto: ST/Nikola Mutić

Željko Samardžić

 

- Hvala Herceg Novi za noć za pamćenje - rekla je pevačica koja je najavila i ponovno druženje. 

Organizator koncerta je JUK Herceg Fest u saradnji sa Opštinom Herceg Novi.

Foto: ST/Nikola Mutić

Željko Samardžić i Kaliopi Bukle

 

Inače, Željko Samardžić oduvek je bio poznat kao čovek mirne naravi, uvek spreman da pomogne svima oko sebe. Međutim, jedan događaj iz njegovog detinjstva ostao je urezan u sećanju pevača, pokazujući da dobre namere ponekad mogu rezultirati neočekivanim posledicama. Kao dečak, želeo je da obraduje svog dedu tako što će mu pomoći u voćnjaku, ali njegova želja za dobrim delom na kraju je rezultirala neželjenim ishodom.

Kada sam bio mali, moj deda je imao veliki voćnjak koji i danas postoji. Hteo sam da pokažem kako sam vredan, pa sam obrao orahe. Napunio sam punu korpu, a orasi su još bili zeleni. Deda me je išibao zbog toga - seća se poznati pevač, kako prenose domaći mediji.

BONUS VIDEO: