KOME BOLJE STOJI OVAJ LUKSUZNI KOMAD?! Didi Džej iskopirala Jelenu Karleušu, ZBOG OVOG DETALJA gore društvene mreže!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 31.07.2024 | 21:30


Gore društvene mreže!

Foto: ST/Tamara Pavišić, instagram/@didijofficial
KOME BOLJE STOJI OVAJ LUKSUZNI KOMAD?! Didi Džej iskopirala Jelenu Karleušu, ZBOG OVOG DETALJA gore društvene mreže!

Pevačica Dijana Janković, javnosti poznata i kao Didi Džej, trenutno ulaže velike napore da bi izgradila karijeru u inostranstvu, gde se često druži sa svetskim džet-setom.

Foto: youtube.com/TV Prva

Didi Džej

Njeno prisustvo među poznatim ličnostima i na luksuznim događajima nije neuobičajeno, a na društvenim mrežama redovno deli slike koje pokazuju njen život u raskoši, posebno u društvu supruga. Njene fotografije često prikazuju par u glamuroznom ambijentu, što pokazuje koliko uživaju u sreći i materijalnom bogatstvu.

Međutim, i pored toga što mnogi obožavaju njen luksuzan način života, Dijana Janković je pre nekoliko godina izazvala brojne kontroverze svojom skandaloznom izjavom.

- Kome je vruće, neka kupi jahtu - rekla je tada pevačica, a ova izjava je naišla na veliki odjek u javnosti, gde se i dalje često prepričava, kao primer njenog stava prema životnim poteškoćama drugih.

Foto: Foto Tamara Pavišić

 

Postoji mišljenje da je Dijana ovom izjavom pokušavala da imitira Jelenu Karleušu, kraljicu drame i ekscentričnog stila, koju često oponaša u izgledu i ponašanju. Takođe, nedavno je Dijana postala internet-senzacija kada je pokazala svoj dom sa vazom koju je označila kao "Versaće", a koja je istovremeno zabeležena i u domu Jelene Karleuše, što je dodatno podstaklo poređenja između njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Sada, Dijana je ponovo privukla pažnju javnosti, ali ovog puta zbog izbora aksesoara. Naočare koje je nedavno nosila su iste marke i dizajna koje je Jelena Karleuša nosila nakon nastupa na nedavno održanom koncertu u Beogradu. Ovaj detalj je dodatno pojačao spekulacije o njenom stilu i o tome koliko se zapravo trudi da prati i imitira popularnu modnu ikonu, a kome bolje stoje, prosudite sami.

BONUS VIDEO: