Saša Matić UDARIO NA NAŠE FUDBALERE! OVO nije mogao da prećuti, POMENUO I NOVAKA ĐOKOVIĆA!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 03.08.2024 | 18:30


Naš najplaćeniji pevač na estradi komentarisao neuspeh naših momaka!

Foto: GFK Dubočica/Starsport/ Kamarad produkcija
Saša Matić UDARIO NA NAŠE FUDBALERE! OVO nije mogao da prećuti, POMENUO I NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Naš poznati pevač Saša Matić je istakao da je svim srcem uz Novaka Đokovića pred finalni meč protiv Alkaraza na Olimpijskim igrama u Parizu.

Saša je izrazio veliko poverenje u tenisera i optimizam u osvajanje medalje, istovremeno pohvalivši zalaganje košarkaša. Međutim, Saša nije propustio priliku da izrazi nezadovoljstvo prema reprezentaciji Srbije u fudbalu, aludirajući na njihov nedavni neuspeh.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

- Verovao sam u Novaka, svi smo! Verujem da će osvojiti medalju. Verujem da će i košarkaši dati sve od sebe. Lepo je počelo, za razliku od onog fudbala pre mesec dana, ovo je počelo sjajno - istakao je Saša Matić kroz osmeh, prenosi Telegraf.

Saša Matić - najbogatiji pevač na estradi

Kao jedan od najuspešnijih pevača na estradi, Saša Matić ostvario je značajan finansijski uspeh u protekloj godini. Prema podacima Agencije za privredne registre Srbije, Sašina firma "SM mjuzik" ostvarila je bruto obrt od impresivnih 1.129.786 evra. Nakon odbijanja rashoda i plaćanja poreza državi, na računu je ostalo značajnih 758.051 evra. Ovi podaci jasno pokazuju da je Saša Matić jedan od najbogatijih i najuspešnijih muzičara na domaćoj sceni.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca

Ceca Ražnatović takođe ostvarila značajan prihod

Pored Saše Matića, još jedna estradna zvezda se istakla po visini prihoda - Svetlana Ceca Ražnatović. Preko svoje firme "Ceca music", ostvarila je bruto prihod od 1.608.623 evra tokom protekle godine. Nakon odbijanja rashoda i plaćanja poreza državi, Ceca je zabeležila neto zaradu od 541.111 evra. Ovi podaci svedoče o njenom značajnom finansijskom uspehu i stabilnosti na estradnoj sceni, prenose pomenuti mediji.

Uz podršku sportistima i impresivne poslovne rezultate, Saša Matić i Ceca Ražnatović nastavljaju da dominiraju kako na estradnom, tako i na poslovnom planu.

BONUS VIDEO: