SKINULA SE NIKOLIJA! Nakon DVA POROĐAJA, telo zategnuto kao PRAĆKA, svi se okretali za njom kad su je videli u MINI BIKINIJU!


IZVOR: Republika/O. B. - 03.08.2024 | 23:00


Nikolija Jovanović pokazala izvajano telo!

Foto: Instagram.com
SKINULA SE NIKOLIJA! Nakon DVA POROĐAJA, telo zategnuto kao PRAĆKA, svi se okretali za njom kad su je videli u MINI BIKINIJU!

Poznata pevačica Nikolija Jovanović, koja već godinama uživa u skladnoj ljubavi sa kolegom Reljom Popovićem, odlučila je da pokaže svoje izvajano telo putem društvene mreže Instagram. Iako veoma vodi računa o privatnosti, Nikolija je nedavno podelila fotografiju sa plaže u Crnoj Gori, gde trenutno boravi zbog zakazanih nastupa.

Na ovoj fotografiji, Nikolija stoji na dasci sa veslom u rukama, pokazujući svoju izvajanu figuru. Posebno se isticala njena zavidna zadnjica i vitke noge bez trunke celulita, što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara ispod objave. Iako je majka dve devojčice, Nikolija je dokazala da i dalje važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni. POGLEDAJ GALERIJU


Nikolija i Relja Popović su roditelji dve ćerkice - starije Rea i mlađe Hane, koje par vešto čuva od medijske eksponiranosti. Odluka da sačuvaju privatnost svoje dece je nešto što je izazvalo poštovanje javnosti, a par se trudi da im pruži normalan porodični život van očiju javnosti.

Iako je Nikolija veoma aktivna na društvenim mrežama i često deli deli delove svog života sa pratiocima, porodični trenuci i svakodnevni život njenih ćerkica su stvar koju pažljivo čuvaju za sebe.

Nikolija Jovanović je poznata po svojoj muzičkoj karijeri, ali i po svom angažmanu u modnoj industriji. Sa brojnim hitovima i nastupima, Nikolija je stekla veliku popularnost, a njen talenat za ples je još jedna od karakteristika koja je čini prepoznatljivom na domaćoj sceni.

Pored toga, Nikolija je i modna ikona, često ističući svoj besprekoran stil i saradnju sa poznatim brendovima. Njen umetnički rad i angažman u različitim sferama zabave čine je jednom od najzapaženijih ličnosti u javnom životu.

BONUS VIDEO: