SMRT KOLEGINICE JE POTPUNO DOTUKLA! Jelena Karleuša slomljena bolom, poslala NAJPOTRESNIJU PORUKU IKADA!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 03.08.2024 | 23:59


Velika uzajamna ljubav i poštovanje spajalo je naše dve pevačice!

Foto: Foto Tamara Pavišić
SMRT KOLEGINICE JE POTPUNO DOTUKLA! Jelena Karleuša slomljena bolom, poslala NAJPOTRESNIJU PORUKU IKADA!

Pevačica Azra Kolaković, koja je javnosti poznata pod umetničkim imenom Dona Ares, preminula je 2. oktobra 2017. godine, u 41. godini. Dona Ares je tokom svoje karijere stekla veliki broj obožavalaca u regionu, zahvaljujući brojnim hitovima i izuzetnom talentu. Nažalost, njena uspešna karijera je prekinuta zbog borbe sa teškom bolešću, sa kojom se prvi put suočila kada je imala 38 godina.

Foto: facebook.com/Donna Ares

Dona Ares

Bolest je bila kancer, koji se, nažalost, tri puta vraćao tokom njenog trogodišnjeg perioda borbe. Dona Ares nije krila težinu svoje borbe; naprotiv, često je putem društvenih mreža delila sa svojim brojnim pratiocima detalje o svojoj borbi sa bolešću. Ove objave su omogućile njenim fanovima da budu uz nju tokom najtežih trenutaka, pokazujući hrabrost i snagu kojom se suočavala sa opakom bolešću.

Nakon njene smrti, sećanje na Donu Ares nastavilo je da živi kod mnogih koji su je voleli i poštovali. Pevačica Jelena Karleuša je među onima koji nikada neće zaboraviti pokojnu pevačicu. POGLEDAJ GALERIJU

Slomljena bolom zbog gubitka svoje koleginice, Jelena Karleuša je podelila emotivan snimak nastupa sa Donom Ares. U opisu snimka, Jelena je dodala emotikon slomljenog srca, što je dodatno oslikalo duboki emotivni naboj i tugu koju oseća zbog gubitka ove talentovane umetnice. Ovaj gest je bio dirljiv podsetnik na Doninu karijeru i njen uticaj na muzičku scenu, kao i na emocije koje je izazivala kod onih koji su je poznavali i voleli.

Dona, sa druge strane nikada nije krila koliko je volela Jelenu i koliko joj je značila njena podrška.

- Budući da me pominje po novinama, moram reći da odavno želim javno da joj se zahvalim! Ovo je žena velikog srca, najveća lafica na estradi šta god o njoj mislili, voleli je ili ne, ovo je žena koja me u samom početku, dok sam bila izgubljena i na pola živa najviše ohrabrila svojim porukama! Dala mi je ogromnu volju za borbom i životom i pričala je takvom žestinom u kojoj sam prepoznala i svoj način, a koja mi je otvorila oči! Hvala ti... Bila si okidač za odluku da pobedim ovo zlo! Jelena, carice, tebi i tvojoj porodici sve najlepše želje i svu sreću sveta ti želim od srca - govorila je svojevremeno Dona.

BONUS VIDEO: