SLAVICA ĆUKTERAŠ SE SKINULA TANJINOM DEČKU, USLEDIO NEVIĐENI SKANDAL: Pukla bruka, pevačice se otimale oko muškarca!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.08.2024 | 09:00


Tanja Savić napokon otkrila zbog čega je prekinula komunikaciju sa Slavicom Ćukteraš.

Foto: ATA Images
SLAVICA ĆUKTERAŠ SE SKINULA TANJINOM DEČKU, USLEDIO NEVIĐENI SKANDAL: Pukla bruka, pevačice se otimale oko muškarca!

Sukob između Tanje Savić i Slavice Ćukteraš datira još od vremena nakon njihovog takmičenja u prvoj sezoni "Zvezda Granda". Netrpeljivost među njima je eskalirala kada je Slavica učinila nešto što je Tanju izbacilo iz takta, a od tada njih dve nisu u dobrim odnosima. Tanja je otkrila detalje incidenta koji je doveo do pogoršanja njihovog odnosa.

- Nas dve smo tada bile u Crnoj Gori na moru, vraćale smo se s plaže i moj momak nas je povezao do hotela. Ja sam sela na suvozačevo mesto, a ona pozadi. U jednom trenutku Slavica je podigla majicu i mom dečku pokazala si*e u retrovizoru. Ja sam bila šokirana, nisam mogla da verujem šta je žena uradila! - rekla je za "Skandal" Tanja i dodala da je tada stavila tačku na njihovo prijateljstvo:

Foto: youtube.com/printscreen

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš

 

- To je razlog što nismo godinama razgovarale. Jako me je razočarala, gledala sam je kao sestru, sve smo delile, bile smo nerazdvojne. Ne znam šta joj je tada bilo u glavi da tako postupi.

Nedavno je Tanja otkrila da li joj je neko od kolega čestitao na zakazanom koncertu u Beogradskoj areni, istovremeno "pecnula" Slavicu.

"Ma 'sigurno' da su mi sve kolege čestitale što sam zakazala Arenu, evo sve su 'potrčale'! Slavica Ćukteraš da li mi je čestitala?! E ona je prva 'potrčala'. Ja sve ljude volim, svima bih čestitala na uspehu, ali nisu svi kao ja!" - izjavila je Tanja.

BONUS VIDEO: