SIN KATARINE ŽIVKOVIĆ IMA SPECIJALNU POSETU! Otkrivena tajna iz doma popularne pevačice, nadala se da niko neće saznati za ovo!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.08.2024 | 12:20


Katarina Živković isplanirala sve do detalja.

Foto: M. M./ATAImages
SIN KATARINE ŽIVKOVIĆ IMA SPECIJALNU POSETU! Otkrivena tajna iz doma popularne pevačice, nadala se da niko neće saznati za ovo!

Pevačica Katarina Živković, nakon boravka u porodilištu Narodni front, konačno je izašla sa svojim naslednikom. Iako je bila suzdržana pred kamerama, kratko nam je otkrila da je odlično i da joj je "najlepši osećaj na svetu držati bebu u rukama". Njen sin, čije ime je otkriveno, dosad nije bio u javnosti, a pevačicine drugarice su ga izvele da bi izbegao medijsku pažnju.

- I dalje sam u medijskoj ilegali, ali hvala svima. Odlično sam, hvala na pitanju. Najlepši osećaj na svetu je držati bebu u rukama. Izašao je i on, samo ga niste videli - rekla je Kaća za Republiku, a kako smo saznali, bebu je ranije izvela njena drugarica.

Porodica Katarine Živković, kako prenosi Telegraf, priprema veliko slavlje povodom rođenja njenog sina. Pozvane su Kaćine kolege, saradnici i bliski prijatelji da bi zajedno proslavili ovaj srećan događaj.

Foto: M. M./ATAImages

Katarina Živković

 

Otkrivamo da je dečak dobio ime Stefan, što je jedno od najpopularnijih imena u Srbiji već godinama. Ime Stefan je grčkog porekla i dolazi od reči stephanos, što znači kruna ili venac. Ime nosi snažnu hrišćansku simboliku venca koji predstavlja nadu i večni život. Interesantno je da je ime Stefan godinama najpopularnije ime za dečake u Srbiji.

Podsećanja radi, pevačica se nakon porođaja oglasila iz bolnice.

- Hvala svim mojim prijateljima i dobrim ljudima na čestitkama, porukama i prelepim željama. Veliko hvala i doktorki koja je vodila moju trudnoći, zahvaljujući njoj je ovih devet meseci prošlo najbezbrižnije moguće - napisala je je Živkovićeva u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: