CECINA SESTRA PROMENILA LIČNI OPIS! Naša pevačica SLUČAJNO OTKRILA DETALJ koji je svima promakao! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 07.08.2024 | 20:00


Ražnatovićka i Lidija trenutno uživaju na Kipru, a u jednom trenutku pevačica je pokazala previše!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
CECINA SESTRA PROMENILA LIČNI OPIS! Naša pevačica SLUČAJNO OTKRILA DETALJ koji je svima promakao! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović, naša najpopularnija pevačica, često naglašava koliko je sestra Lidija Ocokoljić bila ključna podrška u njenom životu, ali i karijeri. Njihova bliska povezanost i podrška koju jedna drugoj pružaju ogleda se u svim aspektima njihovih života, uključujući zajednička putovanja. Trenutno, Ceca i Lidija uživaju u odmoru na Kipru, gde Ceca poseduje luksuznu vilu.

Na društvenim mrežama, Ceca je podelila trenutke iz provoda sa sestrom i prijateljima, dajući fanovima uvid u svoj privatni život. Ovoga puta, mnogi su primetili promenu u izgledu Lidije, koja je odlučila da promeni svoj prepoznatljiv izgled kose u drugu, smeđu nijansu.

Foto: Instagram.com/Svetlana Ceca Raznatovic

Lidija Ocokoljić

Ceca često javno ističe koliko joj je Lidija važna, te je jednom prilikom izjavila:

- Nas dve smo oduvek bile tandem. Meni je sestra uvek bila ogromna podrška u životu. Moja deca nisu imala oca, ali su imala dve majke - rekla je pevačica, a ovaj iskreni iskaz oslikava duboku povezanost koju Ceca oseća prema svojoj sestri i njenu zahvalnost za sve što je učinila za nju i njenu porodicu.

Iako je Ceca starija od Lidije godinu i po dana, nikada je nije posmatrala kao mlađu sestru.

- Mala je razlika između nas dve, rasle smo maltene kao da smo bliznakinje, kroz život smo bile jedna drugoj podrška i dan-danas je to tako - rekla je Svetlana Ceca Ražnatović ranije za medije.

BONUS VIDEO: