UZNEMIRUJUĆA OBJAVA UPLAKANE MINE NAUMOVIĆ! Supruga Ognjena Amidžića ne može da zaustavi suze!


IZVOR: Republika/M. I. - 10.08.2024 | 23:30


Voditeljka Mina Naumović zabrinula je fanove novom objavom.

Foto: instagram.com/printscreen
UZNEMIRUJUĆA OBJAVA UPLAKANE MINE NAUMOVIĆ! Supruga Ognjena Amidžića ne može da zaustavi suze!

Mina Naumović, supruga popularnog voditelja Ognjena Amidžića, privukla je pažnju javnosti svojim izgledom i izazvala brojne spekulacije o mogućim estetskim intervencijama. Prepoznatljiva po punim usnama, plavim očima i dugoj crnoj kosi, Mina je više puta isticala da je sve prirodno i da nije imala nikakve korekcije na licu ili telu.

Ona svakodnevno trpi torturu na društvenim mrežama i dobija brojne kritike, a nedavno je reagovala zbog spominjanja njenog sina Peruna. Ime koje su Ognjen i Mina Amidžić odabrali za svog sina, Perun, izazvalo je brojne reakcije javnosti. Mina je, vidno izrevoltirana nekim prozivkama i komentarima, odlučila da se obrati putem svog Instagram storija. Njena poruka bila je jasna i direktna, ističući da je izbor imena za njeno dete isključivo njena odluka i da je ne zanima mišljenje drugih ljudi. Ova reakcija izazvala je dodatnu pažnju javnosti i pokrenula raspravu o pravu roditelja da slobodno biraju ime za svoju decu.

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović

 

- Zabole me šta mislite o imenu koje sam izabrala za svoje dete. Generalno, zabole me šta mislite o bilo čemu. Mišljenje volim da čujem samo kada ga tražim. Održavajte ličnu higijenu i budite mi dobro - napisala je voditeljka.

Međutim, danas je objavila fotografiju, koja je poprilično zabrinula njene fanove, s obzirom da su Minine oči bile pune suza, što su primetili njeni brojni pratioci na Instagramu. Nije poznato zašto je Ognjenova supruga u ovom stanju i šta je po sredi, ali fanovi su odmah krenuli da je zatrpavaju porukama i pitanjima na ovu temu.

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović

BONUS VIDEO: