NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI DANAS! Pogledajte kako se slažu SINOVi Ognjena Amidžića! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 13.08.2024 | 13:05


Mali Matija uživa sa Perunom, sve usnimila Ognjenova supruga!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI DANAS! Pogledajte kako se slažu SINOVi Ognjena Amidžića! (FOTO)

Popularni voditeljski par Mina Naumović Amidžić i Ognjen Amidžić trenutno su na letovanju, na koje su poveli sina Peruna, ali i malog Matiju Amidžića, kog je poznato TV lice dobilo u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom. Mina i Ognjen su vrlo aktivni na društvenim mrežama, a ona je danas podelila divne porodične fotografije.

Foto: Instagram

Ognjen Amidžić sa malim Perunom

Na jednoj se vide i Ognjen i mali Perun, dok je na drugoj uslikala svog sina sa bratom Matijom. Ova fotografija posebno je raznežila Minine pratioce, koji su se oduševili kad su videli kako se braća slažu.

- Peru i Metju - napisala je Mina preko slike dečaka, koji su bili nasmejani.

Foto: Instagram

Perun i Matija Amidžić

Inače, ime koje su Ognjen i Mina Amidžić odabrali za svog sina - Perun, izazvalo je brojne reakcije javnosti. Mina je, vidno izrevoltirana nekim prozivkama i komentarima, odlučila da se obrati putem Instagram storija. Njena poruka bila je jasna i direktna da je izbor imena za njeno dete isključivo njena odluka i da je ne zanima mišljenje drugih ljudi. Ova reakcija izazvala je dodatnu pažnju javnosti i pokrenula raspravu o pravu roditelja da slobodno biraju ime za svoju decu.

- Zabole me šta mislite o imenu koje sam izabrala za svoje dete. Generalno, zabole me šta mislite o bilo čemu. Mišljenje volim da čujem samo kada ga tražim. Održavajte ličnu higijenu i budite mi dobro - napisala je voditeljka nedavno.

BONUS VIDEO: