NIKOLA ROKVIĆ DOBIO POKLON OD NAŠEG OLIMPIJCA! Večno će da pamti proslavu sa našim sportistima zbog jedne stvari (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.08.2024 | 14:50


Jedan od najemotivnijih trenutaka večeri bio je kada je Nikola Rokvić prišao Novaku Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni, te im otpevao pesmu "Romanija".

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
NIKOLA ROKVIĆ DOBIO POKLON OD NAŠEG OLIMPIJCA! Večno će da pamti proslavu sa našim sportistima zbog jedne stvari (FOTO)

Na nedavnoj proslavi naših Olimpijaca, popularni pevač Nikola Rokvić bio je jedno od glavnih iznenađenja večeri. Rokvić je oduševio prisutne svojim nastupom i emotivnim trenucima koje je podelio sa sportistima i njihovim najbližima.

Nakon proslave, Rokvić je oduševio i pratioce na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj nosi majicu Vaterpolo saveza Srbije sa potpisom vaterpoliste Dušana Mandića.

Foto: Instagram printscreen

Nikola Rokvić

 

Ovaj gest nije prošao neprimećeno, a pevač je uz fotografiju napisao: "Komša moj zlatni". Očigledno je da je Rokvić ponosan na ovaj poklon i da ga čuva kao dragu uspomenu na nezaboravnu noć.


Jedan od najemotivnijih trenutaka večeri bio je kada je Nikola Rokvić prišao Novaku Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni, te im otpevao pesmu "Romanija". Ova gesta izazvala je snažne emocije kod prisutnih, a Đokovići su uglas pevali sa Rokvićem, stvarajući posebnu atmosferu koja će ostati upamćena.

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić sa našim sportistima

 

Još jedan nezaboravan trenutak dogodio se kada je košarkaš Bogdan Bogdanović uzeo mikrofon i započeo duet sa pevačicom Milicom Todorović. Njihov izvođenje pesme "Svirajte noćaš samo za nju" ostavilo je sve prisutne bez daha, a kapiten je pokazao svoj talent za pevanje i ples, istovremeno uživajući u trenutku sa Milicom.

Foto: Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Rokvić

 


Nikola Rokvić je još jednom pokazao svoj talenat i svoju bliskost sa sportskim zvezdama, ostavljajući neizbrisiv utisak na sve prisutne. Ova proslava definitivno će ostati upamćena po nezaboravnim trenucima i emotivnim nastupima.

BONUS VIDEO: