ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO ČUVENOG HARMONIKAŠA: Mirko Kodić se raspametio kad je Nole od njega TRAŽIO USLUGU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 14.08.2024 | 19:30


Poznati muzičar se prijatno iznenadio koliko je najbolji teniser sveta neposredan u komunikaciji.

Foto: Profimedia, ST/Vladimir Lukić
ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO ČUVENOG HARMONIKAŠA: Mirko Kodić se raspametio kad je Nole od njega TRAŽIO USLUGU!

Poznati harmonikaš Mirko Kodić nedavno je imao priliku da se upozna sa najboljim teniserom svih vremena, Novakom Đokovićem, prilikom slavlja koje je organizovano u čast naših sportista nakon Olimpijskih igara u Parizu.

Kodić je otkrio da je Novak veoma komunikativan i srdačan u neposrednom razgovoru, te istakao da mu je priredio veoma prijatno iznenađenje.

Novak je predivan dečko, jako komunikativan. Rekao mi je: "Legendo, drago mi je što mogu da te upoznam". Rekao sam da je meni još draže što mogu njega da upoznam. Razmenili smo po neku reč i brojeve telefona. Pitao me je da li može da me pozove kad ima neku privatnu proslavu. Rekao sam mu - uvek za takvog velikana - ispričao je Mirko kako je izgledao njegov prvi zvanični susret sa Đokovićem.

Foto: ST/Dragan Kadić

Mirko Kodić kaže da je ponosan na naše olimpijce

Pored susreta sa Novakom Đokovićem, Mirko Kodić se takođe susreo sa Ivanom Španović, koju je opisao kao pametnu, finu i lepu devojku.

Takođe, družio se sa Zoranom Arunović i Damirom Mikecom, ali je najviše vremena proveo sa Novakom i Bogdanovićem, koji su ga srdačno dočekali aplauzom i iskazali svoje divljenje prema njemu. Mirko je istakao da su ovi sportisti za njega ponos Srbije, te da je ovo susret bio uzajamno iskazivanje ponosa za svoje zemljake.

- Bogi je takav dečko! On je božiji dar. U stvari, kad sam ušao u salu s namerom da upoznam ja njih, oni su me dočekali aplauzom. Vikali su: "Legendo naša". Baš sam se iznenadio koliko su želili da se fotografišu sa mnom, normalno i ja sa njima. Oni su za mene ponos Srbije! To je bilo nešto uzajamno, susret ponosa Srbije, s obzirom na to da sam ove godine dobio Orden Republike Srbije, zlatnu medalju - zaključio je čuveni harmonikaš za Telegraf.

Foto: Wallpaper flare, Starsport,Tanjug/Strahinja Aćimović/AP, Shutterstock, Tanjug/AP Photo,

Mirko Kodić je osim Novakom, oduševljen i Ivanom Španović, kao i Bogdanom Bogdanovićem

Mirko Kodić je izrazio svoje oduševljenje susretom sa Novakom Đokovićem i ostalim srpskim sportistima, ističući da je ovaj susret za njega bio poseban, pogotovo imajući u vidu činjenicu da je ove godine dobio Orden Republike Srbije i zlatnu medalju.

On je naglasio koliko mu znači podrška i divljenje koje je dobio od ovih sportista, te kako smatra da su oni pravi ponos Srbije.

Ovo slavlje je definitivno ostavilo dubok utisak na Mirka Kodića, a susret sa Novakom Đokovićem će ostati u njegovom sećanju kao jedno od najdragocenijih iskustava.

BONUS VIDEO: