ANA NIKOLIĆ I IVANA ŠOPIĆ U AKCIJI: Svi pamte njihov ČUVENI NOĆNI IZLAZAK, a sada su u po bela dana uhvaćene u PROVODU, haos nastao kad im se priključio ON (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 14.08.2024 | 21:00


Pevačica sve vreme nazdravlja i zbijala šale, dok je voditeljka snimala na bazenu.

Foto: printskrin instagram
ANA NIKOLIĆ I IVANA ŠOPIĆ U AKCIJI: Svi pamte njihov ČUVENI NOĆNI IZLAZAK, a sada su u po bela dana uhvaćene u PROVODU, haos nastao kad im se priključio ON (FOTO)

Voditeljka Pinka Ivana Šopić se na svom godišnjem odmoru druži sa poznatom pevačicom Anom Nikolić sa kojom je uživala na jednom bazenu. 

Njih dve su se skinule u kupaće kostime i prvo nazdravljale na ležaljkama, a zatim ušle u bazen, odakle su u Instagram priči podelile vrele fotke, koje su mnogi komentarisali i šerovali. Popularna pevačica je na snimku koji je podelila Ivana zbijala šale i na sebi svojstven način karikirala neke trenutno aktuelne fore, a u celu zabavu se putem svog Instagrama priključio i Ivanin kolega Marko Đedović.

- Ivana nam je do podne Hurem, od podne Putin, after je u Mirijevu, tu smo Bajden, a ujutru kad shvatimo da smo preživele smo Tramp - nabrajala je Ana, a Đedović je podelio njihov snimak i dodao:

- Stižem kao Kurc!

POGLEDAJ GALERIJU

Inače, voditeljka Pink televizije Ivana Šopić i popularna pevačica Ana Nikolić postale su nerazdvoje prijateljice pre par godina kada su uhvaćene u noćnom provodu.

Tada ih je paparaco uhvatio pred odlazak u jedan poznati prestonički klub. Ana je pozirala na ulici prislonjena na automobil, dok ju je Ivana fotkala sve dok nije napravila zadovoljavajuću fotografiju pevačici.

Sudeći i po njihovim storijima iz tog izlaska, provod je bio lud i nezaboravan, a izgleda da se njih dve uvek podjednako dobro provedu bilo u dnevnoj ili večernjoj varijanti.

BONUS VIDEO: