"NEĆE MENE NIKO DA ZEZA"! Nakon skandala na dočeku naših zlatnih sportista, Đani doneo odluku - POVUKAO RADIKALNE MERE


IZVOR: Republika/M. Đ. - 15.08.2024 | 20:30


Đani je istakao da je njegova odluka nepromenjena i da očekuje da se ubuduće tačno poštuju dogovoreni termini nastupa kako bi se izbegle neprijatne situacije poput ove.

Foto: Republika TV
"NEĆE MENE NIKO DA ZEZA"! Nakon skandala na dočeku naših zlatnih sportista, Đani doneo odluku - POVUKAO RADIKALNE MERE

Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani nakon dočeka naših olimpijaca u jednom prestoničkom klubu je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog propuštenog nastupa na proslavi u čast. Đani je istakao da je došao na proslavu kako bi odao počast sportistima i svojoj porodici, ali da nije dobio priliku da nastupi uprkos dogovoru da svako od kolega otpeva par pesama.

Đani otkriva detalje

Đani je istakao da je došao na proslavu u 22h, zajedno sa Novakom Đokovićem, ali da nije uspeo da dođe na red za nastup. Izrazio je svoje nezadovoljstvo time što nije dobio priliku da peva i istakao putem svog profila na druptvenoj mreži Instagram da je otišao kući oko pet ujutru, nakon čega je bio jako razočaran.

Foto: Republika

Đani

Reakcija stručnog štaba

Nakon ovog incidenta, Đani je zasedao sa svojim stručnim štabom i obavestio svoje menadžere da ubuduće mora tačno da zna vreme svog nastupa i da očekuje da se to poštuje, inače neće popunjavati prazna mesta u programu.

Podrška izvora bliskog pevaču

Izvor blizak pevaču istakao je da je Đani odlučio da postavi jasne uslove za svoje nastupe kako bi izbegao slične situacije u budućnosti. Takođe, istakao je da je Đani prvi došao na proslavu i da je strpljivo čekao svoj red, pokazujući fer i korektan odnos prema svojim kolegama.

- Ako je neko fer onda je to Đani. On svakome želi da izađe u susret, naročito kada cela Srbija slavi i kada naši sportisti, umetnici, ma bilo ko želi da ga čuje. On je bez ikakvog ličnog interesa bio na ovoj zabavi. I zaista je tako kako je rekao, prvi je došao. Nije hteo da se gura i strpljivo je čekao svoj red. Zato da se ne bi ovako nešto ponavljalo, Đani je odlučio da ubuduće mu se tačno kaže satnica kad nastupa i toga će da se pridržava - priča naš izvor blizak pevaču.

BONUS VIDEO: