SIMBOL NA TELU JOVANE JEREMIĆ POTPUNO SKRENUO PAŽNJU SA EMISIJE! Voditeljka uradila ono na šta se mnogi ne bi usudili! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. I. - 16.08.2024 | 20:30


Jovana Jeremić bacila sve u rebus najnovijim potezom.

Foto: printscreen/RTV Pink
SIMBOL NA TELU JOVANE JEREMIĆ POTPUNO SKRENUO PAŽNJU SA EMISIJE! Voditeljka uradila ono na šta se mnogi ne bi usudili! (FOTO)

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić izazvala je veliku pažnju javnosti kada je nedavno otkrila da je uradila tetovažu svog zaštitnog znaka - škorpije, na nozi. Ova hrabra odluka je izazvala veliku pažnju, budući da je Jovana veoma aktivna na društvenim mrežama gde često šokira svoje pratioce svojim stavovima i ekstravagantnim stajlinzima.

Iscrtavanje škorpije na telu ima duboko simbolično značenje, budući da se ova životinja često povezuje sa snagom, zaštitom i odlučnošću. Jovana je time pokazala svoju snažnu ličnost i hrabrost, što je naišlo na pozitivne reakcije njenih fanova.

Ovo nije prvi put da je Jovana iznenadila javnost svojim odvažnim potezima. Nedavno je objavila fotografiju sa crtežom škorpije na grudima, ali s obzirom na najnovije informacije, odlučila se da "istetovira" ovaj simbol na nozi.

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić

 

Jovana Jeremić je poznata po tome što ne ostavlja ravnodušnim svoje pratioce na društvenim mrežama. Njeni postovi često izazivaju žustre rasprave i komentare, a ovaj najnoviji potez definitivno je izazvao veliku pažnju javnosti. Mnogi su pohvalili njenu hrabrost i autentičnost, dok su drugi izrazili iznenađenje, ali i divljenje za ovaj hrabar korak.

Jovana Jeremić je svojom novom tetovažom još jednom pokazala da se ne libi da izrazi svoju individualnost i da prati svoje srce. Njeni fanovi s nestrpljenjem očekuju da vide kako će ova tetovaža doprineti njenom prepoznatljivom stilu i pojavljivanju u javnosti.

BONUS VIDEO: