NJEGOVA SMRT JE POTPUNO DOTUKLA! Lepa Brena slomljena zbog tragičnog gubitka, osvanula OPROŠTAJNA PORUKA PEVAČICE!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 16.08.2024 | 21:30


Velika tuga kao mač pokosila pevačicu!

Foto: youtube.com/printscreen
NJEGOVA SMRT JE POTPUNO DOTUKLA! Lepa Brena slomljena zbog tragičnog gubitka, osvanula OPROŠTAJNA PORUKA PEVAČICE!

Danas je u svom domu u Vlasotincu preminuo čuveni scenarista Siniša Pavić, poznat po serijama "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba". Pavić je preminuo u 92. godini, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetskoj kinematografiji. Njegove serije su postale deo kolektivne memorije i značajno su uticale na domaću televizijsku produkciju.

Vladimir Pavić, sin preminulog scenariste, potvrdio je tužnu vest i zamolio javnost da poštuje privatnost porodice u ovom teškom trenutku. "Mogu da vam potvrdim da je moj otac preminuo. Preminuo je u snu od starosti u 92. godini. Ne bih mogao ništa više da vam kažem. Zamolio bih vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku," rekao je Vladimir za Informer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Siniša Pavić je dobitnik Nagrade "Dositej Obradović" za životno delo iz 2020. godine, a njegovo delo ostaje značajan doprinos domaćoj kulturi i umetnosti. Večeras će na Prvom programu RTS-a biti emitovan film "Čudo neviđeno" u čast ovom velikanu televizijske umetnosti.

Sahrana će se obaviti sutra, 17. avgusta u 13 časova na groblju u Vlasotincu, prenosi RTS. Povodom gubitka, pevačica Lepa Brena je izrazila žaljenje:

- Odlaze jedan po jedan... velikan koji je napisao toliko serija, filmova koji su ostali upisani u istoriju. Bila mi je čast i zadovoljstvo što smo sarađivali. Neka mu je večna slava - napisala je pevačica uz fotografiju Siniše Pavića.

BONUS VIDEO: