IZNENADNO OBRAĆANJE NIKE TOŠIĆ RASPLAKALO JAVNOST! Karleušu će ove reči slomiti, čeka se i Duškova reakcija!


IZVOR: Republika/M. I. - 17.08.2024 | 16:55


Nika Tošić je objavila fotografiju sa majkom, pa joj se obratila putem Instagrama.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Vladimir Lukić, Instagram/Nika Tošić
IZNENADNO OBRAĆANJE NIKE TOŠIĆ RASPLAKALO JAVNOST! Karleušu će ove reči slomiti, čeka se i Duškova reakcija!

Muzička zvezda Jelena Karleuša danas puni 46 godina, a mnogi se slažu da nikad bolje nije izgleda. Pevačica, koja je rođena 17. avgusta 1978. godine u Beogradu, dobila je gomilu čestitki od prijatelja i fanova, koje je redom krenula da deli na društvenoj mreži Instagram.  

Posebno se izvdojila čestitka njenog dugogodišnjeg prijatelja i menadžera Zorana Birtaševića, koji je objavio sliku sa njenog nastupa na kom je promovisala albume "Alpha" i "Omega".

- Srećan rođendan mojoj Zvezdi najsjajnijoj, mom Anđelu dobrom sa druge planete. Želim ti da nadmašiš sebe u svoj sjaju, da si zauvek broj jedan i da slavimo uspehe, bes i moć. Čuvam te i volim beskonačno. Tvoj Z - napisao je Birtašević, što je Karleušu raznežilo.

Foto: ATA images

Jelena Karleuša

Odmah potom, na Instagramu se pojavila i čestitka Jelenine mlađe ćerke, Nike Tošić, koja je objavila kompilaciju zajedničkih fotografija, pa se obratila majci emotivnom porukom, koja je raznežila brojne pratioce na društvenim mrežama:

- Srećan rođendan najboljoj mami na svetu, volim te najviše - napisala je Nika uz nekoliko fotografija sa majkom.

Foto: instagram/nika.tosic

Jelena Karleuša i Nika Tošić

Jeleni je stigao i buket crvenih ruža na kućnu adresu.

- Srećan rođendan. Jelena, želimo ti sve najlepše! Puno uspeha, sreće, ljubavi i da ti se sve želje ostvare jer to zaslužuješ - glasila je poruka koja je stigla uz predivan buket.

BONUS VIDEO: