CECA ODLUČILA DA SE POVUČE, LEPA BRENA ODUSTALA OD KONCERATA! Javno saopštenje izazvalo SKANDAL MEĐU FANOVIMA!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 17.08.2024 | 23:30


Šok nad šokovima!

Foto: ATA Images/republika tv
CECA ODLUČILA DA SE POVUČE, LEPA BRENA ODUSTALA OD KONCERATA! Javno saopštenje izazvalo SKANDAL MEĐU FANOVIMA!

Sezona u Crnoj Gori se polako završava, a primetno je odsustvo koncerata najvećih balkanskih diva, Lepe Brene i Cece Ražnatović. Ivan Gajić, voditelj, proveo je mesec dana na Crnogorskom primorju, gde je sakupio razne informacije o poznatim ličnostima. On je otkrio da je Ceca odlučila da se povuče iz ove sezone, pripremajući nešto posebno za publiku krajem godine. S druge strane, Brena nije imala priliku da nastupa u ranijem terminu, stoga je imala brojne zamerke.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca

Ova promena u rasporedu koncerata iznenadila je sve koji su posetili Crnu Goru, ali Ivan Gajić je uspeo da otkrije razloge za ovakvo ponašanje najvećih balkanskih zvezda.

Neizostavna zabava i tajne poznatih

Tokom svog boravka na Crnogorskom primorju, voditelj je uspeo da prikupi brojne tajne i zanimljive detalje o poznatim ličnostima. 

Foto: Instagram.com/lepabrenaa

Lepa Brena

Ovoga puta, Gajić je uspeo da otkrije razloge za odsustvo Lepa Brene i Cece Ražnatović sa koncertne scene u Crnoj Gori, pružajući gledaocima nove uvide u živote ovih poznatih diva.

- Ceca je odlučila da se povuče. Izgleda da sprema nešto za publiku krajem godine i hoće da je sada nema. A Brena... Breni je bilo kasno da nastupa u dva ujutru - otkrio je Gajić i time iznenadio mnogobrojne fanove naših poznatih pevačica.

Međutim, segmrent u kome je otkrio da Ceca sprema veliko iznenađenje naveo je na mnoge spekulacije, a šta je folkerka to zanimljivo pripremila, ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO: