BORI ČORBI NARUŠENO ZDRAVLJE! Lekari izdali HITNU ZABRANU!


IZVOR: Republika/M. P. - 20.08.2024 | 11:15


Grupa "Riblja čorba" izdala zvanično saopštenje!

Foto: ATA Images, Shutterstock
BORI ČORBI NARUŠENO ZDRAVLJE! Lekari izdali HITNU ZABRANU!

Poznati muzičar Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba", suočava se sa izazovima narušenog zdravlja. Nakon što su lekari dijagnostikovali jaku upalu pluća i pogoršanje hronične opstruktivne bolesti pluća, Bora je dobio zabranu putovanja i izlaganja naporima. Ova vest je saopštena putem zvanične Fejsbuk stranice grupe Riblja Čorba, gde su fanovi izrazili podršku i želje za brz oporavak.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Roker ima jaku upalu pluća

REACKIJA GRUPE "RIBLJA ČORBA"

Izjava grupe "Riblja čorba" na Fejsbuku naglašava odlučnost u borbi protiv bolesti i optimizam u vezi sa Boričinim oporavkom. Fanovi su takođe iskazali veliku podršku i nadu da će se Bora uskoro vratiti svojim muzičkim aktivnostima.

- Dragi prijatelji, ssled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima! - navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe.

Foto: Facebook.com/Riblja Čorba

Saopštenje grupe "Riblja čorba"

BORINA MUZIČKA KARIJERA

Bora Đorđević je dugogodišnji muzički veteran, čiji je izuzetan doprinos jugoslovenskoj i srpskoj rok sceni neosporan. Kao osnivač i frontmen Riblje Čorbe, Bora je ostavio dubok trag u istoriji domaće muzike, stvarajući nezaboravne hitove i osvajajući publiku svojim autentičnim stvaralaštvom. Njegova borba sa zdravstvenim problemima predstavlja izazov kako za njega lično, tako i za njegove fanove širom regiona. Jaka upala pluća i pogoršanje hronične bolesti pluća zahtevaju pažljivo lečenje i oporavak, te je važno posvetiti punu pažnju Borinom zdravlju u narednom periodu.

BONUS VIDEO: