POSLEDNJE POJAVLJIVANJE BORE ČORBE U JAVNOSTI! Roker pre 50 dana pevao na moto skupu, pa se povukao! OVAKO JE TADA IZGLEDAO!


IZVOR: Republika/M.B. - 20.08.2024 | 14:20


Frontmen Riblje čorbe je hitno hospitalizovan zbog jake upale pluća.

Foto: Estock
POSLEDNJE POJAVLJIVANJE BORE ČORBE U JAVNOSTI! Roker pre 50 dana pevao na moto skupu, pa se povukao! OVAKO JE TADA IZGLEDAO!

Vest da je Bora Đorđević hitno hospitalizovan zbog narušenog zdravstvenog stanja zabrinula je fanove Riblje čorbe širom regiona. Slavni bend je saopštio da je Bora primljen u bolnicu zbog "ozbiljne upale pluća", a roker se poslednji put pojavio u javnosti pre 50 dana. Od tada se nigde nije pojavljivao. 

Bora je tada sa svojim bendom nastupio u Šamcu, u Bosni i Hercegovini, na moto skupu. Na zvaničnoj stranici na Fejsbuku, objavljene su i slike.

 

 

Podsetimo, na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe Riblja čorba izdato je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju.

- Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima - navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe.

Foto: Facebook.com/Riblja Čorba

 

Svi nastupi benda otkazuju se do daljeg, a menadžer Bane Obradović otkrio je da je roker primljen u bolnicu u Ljubljani, gde prima antibiotike i kiseonik. 

Bora ima hroničnu opstruktivnu bolest pluća, a sada ima i bakterijsko zapaljenje, stanje mu se iskomplikovalo. Daju mu antibiotike i kiseonik. Za 24 sata ćemo znati sve. Porodica je o svemu obaveštena - rekao je Bane za Informer.

Posle ovog obaveštenja benda na društvenoj mreži fanovi su izrazili podršku i želje za brz oporavak frontmenu grupe Riblja čorba. Fanovi su takođe iskazali veliku podršku i nadu da će Bora uskoro ponovo zapevati na sceni.

 

 

BONUS VIDEO: