FUTA UHVAĆEN SA MISTERIOZNOM DEVOJKOM PRVI PUT NAKON MARININE SMRTI: Otkriveno ko je ZANOSNA BRINETA, hitno se oglasila!


IZVOR: Republika/O. B. - 20.08.2024 | 22:43


Futa Radulović se za sada nije oglašavao povodom ove situacije.

Foto: ST/D. KADIĆ
FUTA UHVAĆEN SA MISTERIOZNOM DEVOJKOM PRVI PUT NAKON MARININE SMRTI: Otkriveno ko je ZANOSNA BRINETA, hitno se oglasila!

U životu poznatog kompozitora Aleksandra Radulovića Fute, bivšeg supruga pokojne Marine Tucaković, nesreće su se nizale jedna za drugom, pa je u razmaku od samo nekoliko godina ostao bez cele porodice.

Kompozitor se jedno vreme nije pojavljivao u javnosti, te je tako utehu pronašao u radu i novim projektima, a sada ga je Kurir prvi put uhvatio u društvu misteriozne žene.

Foto: ATA Images

Aleksandar Radulović Futa

 

Futa i misteriozna brineta su očigledno odlučili da iskoriste priliku za predah od svakodnevnih obaveza, te su se tako uputili na crnogorsko primorje, gde ih je naša ekipa uhvatila na trajektu u Bokotorskom zalivu. Međutim, otkriven je i identitet misterioznite brineta. 

U pitanju je Nadica Mutavdžić, kako pišu mediji, Futina saradnica. A inače, Nadica je pre nesto vise od mesec dana, bila je na svim portalima u Srbiji kao tekstopisac na pesmi Ane Nikolic "Terasa s pogledom na zid". Pesma koju je Ana Nikolić posvetila majci, a emotivnim rečima je dirnula srca njene publike. 

Foto: ST/D. KADIĆ, e-stock/M. RAFAILOVIĆ, ATAImages

Aleksandar Radulović Futa i Marina Tucaković

 

Nadica piše tekstove vec duži vremenski period, pa je pre 6 godina sarađivala i sa Elmom Sinanović, a da sve što ima veze s muzikom obožava pokazuje i to da je i sarađivala sa Grupom "Van Gog", na njihovom spotu, za čiji izgled je bila zadužena ona.

- Da li poslovni saradnik sme sa svojim saradnikom da ode kod svojih saradnika u Crnu Goru?! Pozdrav, ne bih dalje komentarisala - rekla je ona za Kurir.

BONUS VIDEO: