SKANDAL! Uhapšena poznata jutjuberka, procurio SNIMAK kako je policija BACA na beton, ona se HITNO OGLASILA!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.08.2024 | 14:00


Poznata influenserka Ela Jerković uhvapšena je prošle noći!

Foto: Instagram.com
SKANDAL! Uhapšena poznata jutjuberka, procurio SNIMAK kako je policija BACA na beton, ona se HITNO OGLASILA!

Na društvenim mrežama nedavno je odjeknula vest o hapšenju poznate jutjuberke i influenserke Ela Jerković, koja je svojim kontroverznim ponašanjem često davala povoda za različite reakcije javnosti. Ipak, ovoga puta situacija je eskalirala do te mere da su momci u plavom morali da reaguju i uhapsili su Elu, ostavivši mnoge u čudu i šoku.

Ono što je dodatno uzburkalo javnost jeste činjenica da je Ela na svom Instagram profilu objavila snimak hapšenja, čime je izazvala brojne reakcije i polemike. Mnogi su se zapitali zbog čega je došlo do ovakve situacije i kakav je bio razlog za hapšenje poznate jutjuberke.

 


Uprkos celokupnoj situaciji, Ela Jerković se oglasila putem društvenih mreža i zahvalila se službenicima na njihovom pristojnom postupanju tokom hapšenja. Njen komentar izazvao je dodatnu pažnju javnosti, te su mnogi izrazili svoje mišljenje o celokupnom događaju.

 

 

- Veliko hvala službenicima koji su bili nežni sa lisicama i koji su bili jako kulturni prema nama pri transportu i u prostorijama - napisala je Ela Jerković. 

Foto: Instagram.com

Ela Jerković uhapšena

Ela Jerković je već duže vreme poznata po svom egzibicionističkom ponašanju i kontroverznim postupcima, koji su je često dovodili u središte pažnje javnosti. Njeni pratioci su navikli na iznenađujuće poteze, ali ovakav incident definitivno je prešao granice uobičajenih dešavanja.

Nakon objavljivanja snimka hapšenja, društvene mreže su bukvalno eksplodirale od komentara i spekulacija o celokupnom događaju. Mnogi su izrazili podršku Ela Jerković, dok su drugi osudili njeno ponašanje koje je dovelo do hapšenja.

Ovo hapšenje poznate influenserke definitivno je izazvalo veliku pažnju javnosti i pokrenulo brojne rasprave o odgovornosti javnih ličnosti na društvenim mrežama. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će Ela Jerković dati neko zvanično objašnjenje za ovaj incident.

BONUS VIDEO: