NAŠU PEVAČICU SLOMILA SMRT ZA KOJU JE SAZNALA: Jecaji u PORODIČNOM DOMU odzvanjaju, objavila oproštajno pismo!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.08.2024 | 16:00


Sandra Čaprić ne može da se pomiri da ju je kolega Nikola Nikolić Džoni napustio.

Foto: Instagram.com
NAŠU PEVAČICU SLOMILA SMRT ZA KOJU JE SAZNALA: Jecaji u PORODIČNOM DOMU odzvanjaju, objavila oproštajno pismo!

Danas se pojavila tužna vest da je muzička scena izgubila pevača i multiinstrumentalistu Nikolu Nikolića Džonija, koji je preminuo u 51. godini života. Ova tužna vest je saopštena putem Instagrama, a njegovi najbliži i obožavaoci izražavaju duboko žaljenje i opraštaju se od talentovanog umetnika.

 

 

Sada se oglasila i njegova dobra prijateljica i koleginica, pevačica Sandra Čaprić koja je slomljena zbog ove tragične vesti. Sandra je na Instagram profilu objavila crno belu fotografiju preminulog Džonija i oprostila se od njega potresnim i dirljivm rečima:

- Nek te anđeli čuvaju, dragi moj kolega - napisala je Sandra Čaprić na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Sandra Čaprić se oprostila od Nikole Nikolića Džonija

 

Nikola Nikolić Džoni je bio rođeni Užičanin, rođen 19. decembra 1973. godine, i bio je vitalni deo muzičke scene grada. Njegova smrt je ostavila veliku prazninu u srcima Užičana i ljudi širom Srbije, koji su ga doživljavali ne samo kao muzičara, već i kao izuzetno dobrog čoveka.

Džoni je bio prepoznatljiv po svom moćnom glasu i umeću sviranja više instrumenata. Sa više od 20 godina iskustva u pop rok muzici, ostavio je značajan trag na domaćoj muzičkoj sceni. Objavljivao je svoja dela za renomirane izdavačke kuće kao što su Magic Records i PGP RTS, ostavljajući iza sebe nasleđe koje će dugo biti deo muzičke istorije.
 

BONUS VIDEO: