ZAKOMPLIKOVALO SE STANJE BORE ĐORĐEVIĆA, LEKARI NAJBLIŽIMA SAOPŠTILI NOVE VESTI! Hitno stigla informacija od menadžera!


IZVOR: Republika/M. I. - 25.08.2024 | 16:30


Bora Čorba se trenutno bori za život!

Foto: Shutterstock, ATA Images
ZAKOMPLIKOVALO SE STANJE BORE ĐORĐEVIĆA, LEKARI NAJBLIŽIMA SAOPŠTILI NOVE VESTI! Hitno stigla informacija od menadžera!

Čuveni roker Bora Đorđević, frontmen grupe "Rilja čorba", trenutno se nalazi u teškom stanju. Zdravstveni problemi su ga primorali da bude primljen u bolnicu u Sloveniji, gde je trenutno priključen na kiseonik. Ova vest je rastužila mnoge ljude širom regiona.

Vest o Bori Đorđeviću je izazvala lavinu podrške i reakcija, kako od njegovih fanova, tako i od kolega iz muzičke industrije. Sada se za oglasio i Borin menadžer, Bane Obradović ,koji  je otkrio u kakvom je stanju sada čuveni roker:

Foto: Republika

Bane Obradović

 

- Bora je na respiratoru, zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolesti pluća.U Kliničkom centru Ljubljana je, a pluća su mu u izuzetno u lošem stanju - rekao je Bane za Pink.rs.

Nedavno se, podsetimo, oglasio i Bane Opačić, koji je pričao o Borinom stanju.

- Bora je trenutno na respiratoru zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća. Juče je bio na kiseoniku, a danas je priključen na respirator. Nadamo se boljim vestima u narednom periodu - rekao je Bane Opačić za Informer.

Pevač Filip Mitrović, poznat po učešću u "Prvi glas Srbije" i rijalitiju "Farma", javno je uputio reči podrške Bori putem svog Instagram profila. Njegove reči odražavaju duboko poštovanje i želju za oporavkom za legendarnog rokera.

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Mitrović

 

Ovim gestom, Mitrović je pokazao da je Bora Đorđević ostavio dubok trag u muzičkoj industriji i da je njegovo trenutno zdravstveno stanje duboko dirnulo mnoge ljude.

- Sve moje molitve idu za tebe i da nam te Bog čuva još dugo - napisao je pevač u objavi na Instagramu, uz fotografiju Bore Čorbe i emodžija ruku koje se mole.

BONUS VIDEO: