HITNA REAKCIJA SUDA! Maja Berović pred nastup završila kod SUDIJE, popila BRUTALNU KAZNU!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.08.2024 | 14:00


Maja Berović otkrila da je dobila kaznu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock
HITNA REAKCIJA SUDA! Maja Berović pred nastup završila kod SUDIJE, popila BRUTALNU KAZNU!

Maja Berović, popularna muzička zvezda, nedavno je održala spektakularan koncert u Trgovištu, ali je na isti kasnila pola sata zbog zaustavljanja od policije. Nakon prvog izvođenja pesme Maja se obratila publici, izvinjavajući se zbog kašnjenja i otkrivajući detalje susreta sa sudijom za prekršaje. Njeno iskreno i duhovito obraćanje izazvalo je smeh i aplauz mnogobrojne publike.

Foto: Instagram/mayaberovicofficial

Maja Berović

- Dragi moji, jako mi je drago što sam sa vama večeras ovde, prvi put. Mnogo sam srećna zbog toga, želim da uživamo svi zajedno u dobrim pesmama, a pre toga želim da vam se izvinim za ovo malo kašnjenje. Mi smo upravo došli od sudije za prekršaje, malo smo brže vozili... - priznala je Maja piše Telegraf.

- Sledeća pesma je za gospođu čiji nas je muž zaustavio. Samo da vam kažem, gospođo, vaš muž je u pravu, krivi smo - kazala je muzička zvezda s osmehom, a ovo njeno iskreno i duhovito obraćanje izazvalo je smeh i aplauz kod publike.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Berović

 

Pored muzičke karijere, Maja Berović je nedavno privukla pažnju javnosti svojim izgledom na premijeri filma "Megdan: Između vode i vatre" na jubilarnom 30. Sarajevo film festivalu. U elegantnoj šljokičavoj haljini koja ističe obline i sužava struk, Maja je zablistala na crvenom tepihu. Kreacija vredna oko 1.115 evra izazvala je divljenje, a mnoge žene su poželele istu haljinu u svom ormanu.

Maja Berović je još jednom pokazala svoj talenat za zabavljanje publike i svoj besprekoran modni ukus, ostavljajući snažan utisak, kako svojim muzičkim tako i svojim modnim izborima.

BONUS VIDEO: