ŠOK! Srpska voditeljka UŽIVO u programu poručila "POVLAČIM SE SA MALIH EKRANA" (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 27.08.2024 | 23:59


Marina Matijević iznenadila sve gledaoce!

Foto: PRva printscreen
ŠOK! Srpska voditeljka UŽIVO u programu poručila "POVLAČIM SE SA MALIH EKRANA" (VIDEO)

Voditeljka Marina Matijević već više od deset godina svojim angažmanom na Prvoj televiziji osvaja srca gledalaca. Međutim, 2019. godine je započela još jedan značajan projekat - vođenje emisije posvećene Loto igrama, gde svake nedelje ima priliku da donese sreću potencijalnim dobitnicima. Ova emisija je postala omiljena kod gledalaca, a Marina je svojom harizmom i šarmom uspela da stvori posebnu vezu sa publikom.

Marina je nedavno saopštila da je trudna i da će otići na trudničko bolovanje. U poslednjoj emisiji koju je vodila pre odlaska na bolovanje, emotivno se oprostila od gledalaca. Sa drhtavim glasom je izrazila zahvalnost za podršku tokom godina i najavila privremeni odlazak sa malih ekrana. Njen emotivni oproštaj izazvao je veliku pažnju javnosti, a snimak oproštaja objavljen je na njenom Instagram profilu, uz iskrene reči zahvalnosti i obećanje da će se uskoro vratiti.

 

 

- A sada dragi moji Loto igrači, došlo je vreme da se pozdravimo. Od mene, za narednih nekoliko meseci, toliko. Povlačim se kako bih i ja uživala u svom dobitku - svojoj sedmici. Vidimo se nakon porodiljskog bolovanja - poručila je Marina, a snimak je objavila na svom Instagram profilu. U opisu istog je stavila:

- Neki rastanci ne mogu da prođu bez drhtaja u glasu. Emocije su bile jače od mene... Hvala vam na pažnji sve ove godine, vidimo se uskoro - napisala je Marina.

 


Marina je istakla da je televizija oduvek bila njena velika ljubav i da je svaki poslovni izazov doživljava sa osmehom na licu. Upravo ta ljubav prema svom poslu i prema mediju koji voli, čini je posebnom i omiljenom među gledaocima. Njen entuzijazam i posvećenost poslu su evidentni, a njen odlazak na porodiljsko bolovanje izazvao je mešane emocije kod vernih pratilaca.

Marina Matijević je svojom profesionalnošću, toplinom i harizmom uspela da ostavi dubok trag u televizijskom svetu. Njeni verni gledaoci s nestrpljenjem očekuju njen povratak na male ekrane, dok joj žele sreću u novoj ulozi majke.

 

BONUS VIDEO: