VOZIM SE BUSOM KAO GOSPOĐA! Verica Rakočević otkrila zašto odbija da plaća taksi!


IZVOR: Republika/M.G. - 28.08.2024 | 17:00


Verica Rakočević je grad zamenila selom, pa joj je otežavajuća okolnost svakodnevni prevoz

Foto: ATA Images
VOZIM SE BUSOM KAO GOSPOĐA! Verica Rakočević otkrila zašto odbija da plaća taksi!

Modna kreatorka Verica Rakočević je nakon 30 godina života u gradu odlučila da se preseli na Avalu, gde živi sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, te kaže da ništa ne bi menjala, osim svakodnevne vožnje, koja je jedina otežavajuća okolnost.

Foto: ATA Images

 

Naime, Verica ne ume da vozi, a zbog prirode posla često mora da ide s Avale u grad, te za prevoz koristi autobus, a ne taksi, pa je objasnila i zbog čega.


- Zbog svog posla moram skoro svaki drugi dan da idem do grada, ali nemam problem da sednem u autobus kao gospođa i odem do Zelenog venca. Mogu i da pozovem taksi, ne radi se ovde o parama, već o primitivnom pogledu na život ljudi koji su odskočili malo finansijski i oni su uvek zgroženi time. Objašnjavam članovima svoje porodice da ne vidim problem da sednem u autobus. Prazan autobus, ima klima, uzmem da čitam knjigu i za 25 minuta sam kod kuće. Strašno je što živimo u vremenu iskrivljene stvarnosti, što je glavno merilo života da li imate super kola, vilu, da li letujete u najluksuznijim letovalištima. Za mene je luksuz mir koji imam ovde, ovaj stav koji sam izgradila u odnosu na sebe, posao, život. Sebe sam finansijski obezbedila do kraja života, pitanje je samo izbora - rekla je Verica za Blic, te dodala da je za nju život na selu izbor koji je sama birala.


- Meni je, naravno, privilegija život na selu. Neko se ne bi pomerio iz grada. Pored Skupštine sam živela 30 godina. Toliko sam volela taj stan i mislila sam da neću moći nigde drugo da živim. Danas kada prođem pored te zgrade, sva se naježim. Sada kad bi mi neko dao celu tu zgradu u zamenu za ovu kuću, to ne bih mogla. Ovo je moj izbor - zaključila je ona.

BONUS VIDEO: