HITNA POMOĆ MORALA DA REAGUJE! Bora Čorba na koncertu jedva izdržao, evo šta se tada dešavalo pored bine!


IZVOR: Republika/ D. L. - 29.08.2024 | 09:00


Prema najnovijim informacijama, Bora Đorđević se hrabro bori za život, a lekari čine sve što je u njihovoj moći kako bi mu se stanje popravilo.

Foto: Bus Plus Production/ATAImages, Shutterstock
HITNA POMOĆ MORALA DA REAGUJE! Bora Čorba na koncertu jedva izdržao, evo šta se tada dešavalo pored bine!

Poznati rok muzičar Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba", već nekoliko dana se nalazi na bolničkom lečenju u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani. Razlog hospitalizacije su komplikacije izazvane hroničnom opstruktivnom bolešću pluća, a nedavno su objavljeni detalji o njegovom zdravstvenom stanju na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Shutterstock

Bora Đorđević

 

Prema najnovijim informacijama, Bora Đorđević se hrabro bori za život, a lekari čine sve što je u njihovoj moći kako bi mu se stanje popravilo. Na Fejsbuk stranici grupe "Riblja čorba" objavljeno je da su svi planirani nastupi otkazani zbog Borinog lošeg zdravstvenog stanja, uz izraze nade i podrške za brz oporavak.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Đorđević

 

Prijatelji i kolege muzičari, poput Miroslava Ilića, izrazili su svoj šok i zabrinutost zbog teškog stanja Bore Čorbe. Miroslav Ilić je istakao da je video Bora pre samo mesec dana te da su školski drugovi, dok su se i drugi javno izražavali o Borinom zdravstvenom stanju.
 

Interesantna činjenica je da se Bora suočio sa teškom upalom pluća i u aprilu ove godine, ali je uprkos tome uspeo da održi koncert u Ljubljani povodom 45 godina postojanja grupe "Riblja čorba". Voditeljka Tamara Goričanec, koja je bila prisutna na tom koncertu, istakla je da je Bora pokazao neverovatnu profesionalnost i hrabrost nastupajući uprkos teškom zdravstvenom stanju.
 

BONUS VIDEO: