DARA BUBAMARA NA PLAŽU PONELA STVARI VREDNE VIŠE OD 30.000 EVRA! Glava će vas ZABOLETI: Zlatan sat, krpice, torba... (GALERIJA)


IZVOR: Republika/P. R. - 31.08.2024 | 08:30


Skupocene krpice nisu izostale ni ovog leta!

Foto: printscreen
DARA BUBAMARA NA PLAŽU PONELA STVARI VREDNE VIŠE OD 30.000 EVRA! Glava će vas ZABOLETI: Zlatan sat, krpice, torba... (GALERIJA)

Pevačica Dara Bubamara, poznata po svom rasipničkom načinu života, trenutno se odmara u luksuznom turskom rizortu. Iako je poznata po tome da voli luksuz i da troši novac na putovanja i skupe stvari, ovoga puta je posebno privukla pažnju medija i javnosti svojim izborom smeštaja, ali i krpica i aksesoara koje je ponela na plažu.

Naime, prema informacijama koje su preneli mediji, Dara je iznajmila apartman od 150 kvadrata, sa ogromnom dnevnom sobom koja uključuje saunu i đakuzi, dok na balkonu poseduje sopstveni bazen. Iako za noćni boravak plaća nekoliko hiljada evra, pevačica provodi veoma malo vremena u samom apartmanu.

Jedan od najupečatljivijih detalja ovog odmora su Bubamarini modni izbori. Fotografije koje je objavila na društvenoj mreži Instagram pokazuju da je pevačica na plažu izašla noseći odeću i prateće modne dodatke vredne više desetina hiljada evra. Kako se može videti, na ruci je nosila "Roleks" sat vredan 30.000 evra, torbu za plažu "Selin" vrednu 1.450 evra, kao i "Luj Viton" papuče od 800 evra, koje je nosila i prošle godine. POGLEDAJ GALERIJU

Inače, Dara Bubamara nikada nije krila svoju ljubav prema luksuzu i putovanjima. Pored nekretnina u Novom Sadu i Beogradu, pevačica redovno troši novac na skupa kola, putovanja i luksuznu garderobu. Njen trenutni boravak u turskom rizortu samo je još jedan primer njenog rasipničkog načina života.

BONUS VIDEO: