OTKRIVAMO DA LI JE VOZAČ KOJI JE UDARIO GOGU SEKULIĆ BIO POD DEJSTVOM ALKOHOLA! Pevačica jaukala od bolova!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.09.2024 | 11:23


Goga Sekulić je bila oborena na pešačkom prelazu, a policija je odmah izašla na lice mesta.

Foto: ST/Nebojša Mandić
OTKRIVAMO DA LI JE VOZAČ KOJI JE UDARIO GOGU SEKULIĆ BIO POD DEJSTVOM ALKOHOLA! Pevačica jaukala od bolova!

Jutros se dogodila nezgoda na pešačkom prelazu na uglu ulica Žičke i Pop Stojanove na Zvezdari, kada je automobil marke "folksvagen kedi" naleteo na popularnu pevačicu Gogu Sekulić. U trenutku nesreće, Goga je bila prebačena u Urgentni centar kolima Hitne pomoći. Na lice mesta stigla je i policija, koja je obavila uviđaj.

Kako saznajemo, vozač nije bio pod dejstvom alkohola. Čeka se zvanična informacija lekara o povredama, koje je Goga zadobila prilikom udarca, a trenutno se nalazi u Urgentnom centru.

Očekuje se da će Goga Sekulić dati izjavu povodom ovog događaja nakon što se u potpunosti oporavi od lakših povreda nastalih usled saobraćajne nezgode.

Foto: printscreen/RTV Pink

Goga Sekulić

 

Nakon saobraćajne nezgode u kojoj je pevačica Goga Sekulić povređena, javnost je iskazala veliku zabrinutost i brigu za njeno zdravstveno stanje. Mnogi fanovi su putem društvenih mreža izrazili svoju podršku i želju za brzim oporavkom popularne folk pevačice.

Policija je odmah stigla na lice mesta i započela sa uviđajem kako bi utvrdila sve okolnosti ovog nezgode. Nakon završenog uviđaja, sledi dalja procedura u cilju utvrđivanja odgovornosti i preduzimanja neophodnih koraka kako bi se slični incidenti sprečili u budućnosti.

- Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam videla da je oborena neka žena na pešačkom. Jaukala je, a čovek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svesna. Tek sam posle shvatila da je reč o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom - govori očevidac za Kurir.

BONUS VIDEO: