STIGLE NOVE INFORMACIJE IZ URGENTNOG CENTRA O STANJU GOGE SEKULIĆ! Lekari saopštili porodici da pevačica mora da ostane u bolnici!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.09.2024 | 12:53


Goga Sekulić zadržana u bolnici nakon što ju je udario automobil!

Foto: eStock Ministarstvo zdravlja
STIGLE NOVE INFORMACIJE IZ URGENTNOG CENTRA O STANJU GOGE SEKULIĆ! Lekari saopštili porodici da pevačica mora da ostane u bolnici!

Jutros, 2. septembra, dogodila se nezgoda na pešačkom prelazu na Zvezdari, kada je automobil marke "folksvagen kedi" naleteo na poznatu pevačicu Gogu Sekulić. Hitna pomoć je odmah reagovala i pevačica je prevezena u Urgentni centar radi daljih ispitivanja i pregleda.

Jedna radnica iz obližnje prodavnice svedočila je o događaju, ističući da je sve bilo mirno sve dok nije čula udarac. Kako je ispričala, odmah je primetila oborenu ženu na pešačkom prelazu i čula je kako jauče. Nakon dolaska Hitne pomoći, Goga je prevezena u bolnicu, a radnica je izrazila svoj šok i zabrinutost zbog ovog događaja.

Foto: ATAImages

Goga Sekulić

 

Izvor blizak pevačici otkrio je da se Goga trenutno nalazi na regularnim pregledima i da se oseća dobro. Lekari planiraju da joj urade CT glave i kičme kako bi bili sigurni da nema ozbiljnijih povreda. Gogu su, ipak, navodno odlučili da zadrže zbog daljih ispitivanja i detaljnijih pregleda, prenosi Kurir.

Podsećanja radi, pevačica Goga Sekulić je nedavno javno objavila vest o razvodu od Uroša Domanovića, sa kojim ima sina. U izjavi koju je dala, istakla je da je razvod odluka koja je najbolja za njihovog sina, te da će oboje uvek donositi odluke koje su u njegovom najboljem interesu. Ova vest je izazvala pažnju javnosti, ali Goga je naglasila da nema mesta nikakvim skandalima i senzacijama u vezi sa njihovim razvodom.

BONUS VIDEO: