OVO JE JEDINA SLIKA MAJKE BORE ČORBE: Isplivala uspomena stara DECENIJAMA, niko nije znao kako izgleda! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 04.09.2024 | 21:00


Nakon smrti frontmena grupe "Riblja čorba" pojavila se njegova fotografija sa majkom Nerandžom!

Foto: Republika.rs
OVO JE JEDINA SLIKA MAJKE BORE ČORBE: Isplivala uspomena stara DECENIJAMA, niko nije znao kako izgleda! (FOTO)

Roker Bora Đorđević preminuo je u 72. godini, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u muzičkoj industriji. Njegova supruga Dubravka Milaković bila je uz njega tokom njegove borbe za život u bolnici u Ljubljani, gde je nažalost izdahnuo. Njegovi prijatelji, kolege i fanovi izražavaju svoje duboko žaljenje putem društvenih mreža, deleći emocije i sećanja na ovog legendarnog muzičara.

Frontmen grupe "Riblja čorba" je u više navrata isticao nežnost prema svojoj majci Nerandži, koju je, kako je jednom prilikom opisao, bila oličenje blagosti i dobrote. Dok je govorio o njihovom odnosu, muzičar je priznao da je povezanost između njih bila "nešto posebno", a neretko je pričao i da je upravo od nje nasledio ljubav prema čitanju, glumi i muzici.

Foto: e-stock

Bora Đorđević umro u Ljubljani u 72. godini

Inače, malo ko zna kako je Đorđevićeva majka izgledala, s obzirom na to da je roker uglavnom privatan život držao podalje od znatiželjnih očiju javnosti. Međutim, nakon njegove smrti, na jednoj "Fejsbuk" stranici posvećenoj gradu Čačku, odakle Bora Čorba i potiče, osvanula je fotografija stara nekoliko decenija.

- Naš Bora Ðorđević sa majkom Nerandžom Nenom Đorđević 1953. godine - stoji u opisu crno-bele fotografije.

Foto: Facebook/Čačak Kroz Vreme

Bora Čorba kao dete sa majkom Nerandžom

Inače, 2014. godine, proslavljeni rok muzičar napisao je svojoj majci pismo povoodm Osmog marta. Kako je u njemu naveo, Nerandža, koju su svi znali kao Nenu, rano se udala za Borinog oca, Dragoljuba, i njihova ljubav je trajala do kraja života. Ipak, nakon što je Nena preminula, Dragoljub nije mogao da podnese njen gubitak i umro je manje od godinu dana kasnije.

BONUS VIDEO: