"BORO, VREDELO JE!" Marija Šerifović slomljena bolom, POSLALA EMOTIVNU PORUKU preminulom kolegi!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 05.09.2024 | 10:05


Pevačica nikad emotivnija uputila poslednju poruku dragom Čorbi!

Foto: e-stock
"BORO, VREDELO JE!" Marija Šerifović slomljena bolom, POSLALA EMOTIVNU PORUKU preminulom kolegi!

Danas je čitavu javnost potresla tužna vest o smrti legendarnog rokera Bore Đorđevića u 72. godini u bolnici u Ljubljani, gde se poslednjih dana borio za život. Mnoge javne ličnosti su se oprostile od njega, a među njima je i pevačica Marija Šerifović, koja je istakla da je "vredelo" i poslala emotivnu poruku uz Borinu fotografiju.

 - Boro, počivajte u miru. Vredelo je! - napisala je Šerifovićeva uz emodži bele ptice i Borinu fotografiju. 

Foto: instagram.com/serifovic

Stori Marije Šerifović

Oproštaj mnogih javnih ličnosti

Oprostivši se od Bore, pevačica Marija Šerifović je istakla njegov značaj i ostavila emotivnu poruku, simbolično koristeći emotikon bele ptice kao znak mira i slobode. Njegova smrt je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnoge javne ličnosti su se oglasile kako bi izrazile saučešće i poštovanje prema legendarnom muzičaru.

Poslednji ispraćaj u Čačku

Bora Đorđević će biti sahranjen u Čačku, gradu koji je bio njegova želja za večni počinak. Sahrana će se održati na Gradskom groblju u subotu, 7. septembra, dok će dan pre toga biti održana komemoracija u Domu kulture. Takođe, grad Čačak će proglasiti petak za Dan žalosti u znak poštovanja prema legendi rok muzike.

Odlazak Borina obeležiće veliki broj njegovih obožavalaca i poštovaoca širom regiona, a njegovo nasleđe će ostati neizbrisivo u istoriji muzike na prostorima bivše Jugoslavije. Bora Đorđević je ostavio neizbrisiv trag u muzičkoj industriji, a njegova dela će zauvek živeti kroz njegovu muziku.

BONUS VIDEO: