PORODILA SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA! Na svet donela BLIZANCE, a OVA MOĆNA IMENA su roditelji odabrali!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 06.09.2024 | 19:00


Unuka legende srpskog glumišta danas je na svet donela dva dečaka!

Foto: Instagram/dzivoj, ATA Images
PORODILA SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA! Na svet donela BLIZANCE, a OVA MOĆNA IMENA su roditelji odabrali!

Danas je stigla srećna vest iz porodice legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića - njegova unuka Dina porodila se i na svet donela blizance.

Ponosna majka objavila je fotografiju sa suprugom na Instagramu i otkrila da su blizanci dobili imena Mihailo i Gavrilo. Ova vest izazvala je veliku radost među njenim fanovima, koji su je preplavili čestitkama u komentarima ispod objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dina Đukanović (@dzivoj)

Gavrilo je prvi, uz arhangela Mihaila, koji je predvodnik vojske anđela i sila dobra, a za njima slede ravni po časti Rafail, Uril, Salatil, Јegudil, Varahil i Јeremil.

Mihailo

Njegovo ima znači "onaj ko je ravan Bogu". Na slikama je predstavljen kao vojskovođa nebeske vojske. U desnoj ruci drži koplje, kojim je pobedio Lucifera, koji predstavlja Satanu. U levoj ruci Mihail drži zelenu palminu grančicu, kao znak mira i pobede.

Gavrilo

Drugi arhanđel po rangu i drugi koji je opšte poznat. Ime mu znači "Božija snaga". Božiji je glasnik koji ljudima saopštava njegove poruke i odluke. Na ikonama u desnoj ruci drži lampu, a u levoj ogledalce koje simboliše Božiju premudrost. On javlja vesti Bogorodici da će roditi Hrista.

Sudbonosno "da" u Kragujevcu

Dina je svoju ljubav krunisala brakom sa dugogodišnjim izabranikom Aleksi Đukanovićem, a ceremonija venčanja održana je u maju u Kragujevcu, rodnom gradu njenog supruga. Crkveno venčanje je bilo intimno, održano u manastiru Drača, u prisustvu najbliže porodice. Dina nije osoba koja voli da se eksponira u javnosti, a poznato je da je studirala u Parizu i da je jedna od šestoro unučadi Velimira Bate Živojinovića.

Ova srećna vest je razveselila mnoge, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju nove fotografije i detalje o blizancima. 

BONUS VIDEO: