OVOME SE NA SVOJ ROĐENDAN NIJE NADALA! Ani Bekuti se JAVNO OBRATILO AFRIČKO PLEME - pogledajte šta su uradili! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 07.09.2024 | 08:00


Ovime zaista može retko koji naš muzičar da se pohvali!

Foto: instagram/senoritamilica
OVOME SE NA SVOJ ROĐENDAN NIJE NADALA! Ani Bekuti se JAVNO OBRATILO AFRIČKO PLEME - pogledajte šta su uradili! (FOTO)

Folk zvezda Ana Bekuta proslavila je svoj 65. rođendan glamuroznim slavljem koje je organizovala na jednom od beogradskih splavova. U elegantnoj crnoj haljini, Ana je blistala od sreće, ne skidajući osmeh sa lica tokom cele večeri, okružena članovima porodice i brojnim prijateljima.

Među prvima koji su joj čestitali bili su njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović. Ana je uživala u njihovom društvu, kao i u prisustvu svih dragih ljudi koji su došli da proslave njen poseban dan. POGLEDAJ GALERIJU

Čestitke su stizale sa svih strana, kako lično, tako i putem društvenih mreža. Ono što je Anu posebno razveselilo bila je neobična čestitka iz jednog afričkog plemena, gde su članovi plemena poslali čestitku držeći njenu sliku u rukama. Ovaj simpatičan gest je bio pun topline i originalnosti, dodatno ulepšavši njen rođendan.

Foto: instagram.com/anabekuta1

Čestitka

Dirnuta brojnim čestitkama i gestovima, Ana je putem društvenih mreža izrazila duboku zahvalnost svima koji su joj uputili lepe želje. Njen emotivni odgovor na čestitke dodatno je oduševio njene fanove, pokazujući koliko joj znači podrška i ljubav koju dobija od svoje publike.

Ovaj događaj još jednom je potvrdio koliko je Ana Bekuta omiljena među publikom, ne samo zbog svoje muzike već i zbog svoje tople ličnosti koja je osvojila srca mnogih. Njen rođendan bio je prilika da se pokaže koliko je voljena i da se proslavi veliki jubilej u društvu najbližih, kao i da se oseti podrška i ljubav njenih fanova iz svih krajeva sveta, uključujući i onu dirljivu plemensku čestitku koja ju je posebno ganula.

BONUS VIDEO: