NAJNOVIJE INFORAMCIJE O BAJAGI: Izdato zvanično saopštenje nakon UDESA, evo šta se desilo!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.09.2024 | 17:00


Bajaga se hitno oglasio nakon što je imao udes!

Foto: ATA images
NAJNOVIJE INFORAMCIJE O BAJAGI: Izdato zvanično saopštenje nakon UDESA, evo šta se desilo!

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga doživeo je manju saobraćajnu nezgodu dok se vraćao sa sahrane Bore Đorđevića. Bajaga je izjavio da nema povređenih i da je trenutno sve u redu.

- To je bila manja saobraćajna nezgoda. Nisam ja imao udes, već auto ispred nas. Bila je manja saobraćajna nezgoda i hvala Bogu svi su dobro. Što bi rekli, obično 'čukanje', nema povređenih - rekao je Bajaga za Informer. 

Foto: ATA images

Bajaga imao udes nakons ahrane Bore Čorbe

 


Bajaga je došao u Čačak kako bi ispratio kolegu i prijatelja Bora Đorđevića na večni počinak, a nakon sahrane uputio se sa saradnicima za Beograd. Na izlazu iz Čačka, Bajagin automobil je bio uključen u manju saobraćajnu nezgodu kada se zakucalo drugo vozilo. Muzičar je sedeo na zadnjem sedištu automobila. Na lice mesta odmah je stigla i policija, a u pomoć su im pritrčali Milan Đurđević iz grupe "Neverne bebe" i Miša Mijatović.

Ova nezgoda se dogodila nakon što je Bajaga sa kolegama ispratio Boru Đorđevića na večni počinak, a iako je situacija mogla biti ozbiljnija, srećom, prošla je bez povređenih.

Foto: ATA Images

Bajaga imao udes nakons ahrane Bore Čorbe

 


Zanimljivo je istaći da su Milan Đurđević iz grupe "Neverne bebe" i Miša Mijatović brzo reagovali i pritekli u pomoć Bajagi i njegovim saradnicima nakon saobraćajne nezgode. Njihova podrška i brza reakcija su svakako doprineli tome da situacija bude brzo rešena i da niko nije povređen.

Ovakvi događaji pokazuju koliko je važna podrška i solidarnost među kolegama, pogotovo u teškim situacijama poput ove saobraćajne nezgode.

Momčilo Bajagić Bajaga je nakon manje saobraćajne nezgode uspešno izašao iz situacije, a njegova izjava da nema povređenih sigurno će umiriti mnoge koji su brinuli za njegovu sigurnost. Važno je istaći da je podrška kolega poput Milana Đurđevića i Miše Mijatovića od velike važnosti u takvim situacijama, a njihova brza reakcija je svakako zaslužila pohvale.

BONUS VIDEO: